Connect with us

technokrata

Java, C++ alkalmazások fejlesztése mobiltelefonokra

Laptop

Java, C++ alkalmazások fejlesztése mobiltelefonokra

A Borland Mobile Studio Sony Ericsson Editionje révén rövid idő alatt lehet Java és C++ alkalmazásokat fejleszteni, elsősorban a Sony Ericsson P900-as mobiltelefonjára.

A Borland Mobile Studio, Sony Ericsson Edition biztosítja azokat az eszközöket, amelyek segítségével rövid idő alatt lehet Java és C++ alkalmazásokat készíteni – mindezt különböző mobil platformokra, elsősorban a Sony Ericsson P900 intelligens telefonjára. Az új, időkímélő eszközök és varázslók célja, hogy mind Java, mind C++ alatt leegyszerűsítsék az alkalmazásfejlesztést, beleértve a mobil alkalmazások üzembehelyezését. Ez a teljes grafikus tervezőkörnyezet segít a fejlesztési folyamat karcsúsításában, lehetővé téve jobb minőségű kód készítését a mobil eszközökre, a korábbinál gyorsabban.

A fejlesztőcsomag tartalmaz magában egy Sony Ericsson P900 intelligens telefont, illetve a teljes Borland IDE-t, így minden rendelkezésére áll a Java és C++ alkalmazások fejlesztésére a Series 60 platform alapján működő eszközök széles tárházára. A Borland Mobile Studio, Sony Ericsson Edition támogatja a Symbian OS meglévő C++ SDK-k használatát, és kész a jövő eszközeire írt új SDK-k és az operációs rendszer új kiadásainak támogatására.

Az UIQ emulátor gyors és iteratív hibakeresése, valamint a Symbian SDK-k teljes tárházán történő következetes hibakeresés végbemehet akár Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat segítségével is. A fejlesztőcsomag támogatja az archív file-okba (JAR vagy JAM) történő csomagolást, az architektúra leírókat (JAD) és az OTA (Over-The-Air, levegőben) létesítés FTP átvitelét. A C++ fejlesztéshez a Mobile Studio támogatja a Symbian Telepítési Rendszert (Symbian Installation System, SIS).

A konstrukció korlátozott számban kapható. A Borland csak a december 15-én 15:00 óráig beérkezett megrendeléseket tudja teljesíteni idén. A készlet ára 280.000 Ft + ÁFA.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp