Connect with us

Hirdetés

technokrata

Invitel: HangPartner Direkt Budapest és HangPartner ISDN Budapest

Laptop

Invitel: HangPartner Direkt Budapest és HangPartner ISDN Budapest

Új, kedvezőbb lehetőségeket kínál az Invitel.

Az Invitel új elemmel bővítette digitális minőségű hangszolgáltatását, melyet az üzleti élet – havonta minimum 150.000 Ft értékű telefonforgalmat lebonyolító, Matáv szolgáltatási területén működő – szereplőinek kínál. A HangPartner Direkt Budapest és a HangPartner ISDN Budapest a már meglévő HangPartner Direkt és HangPartner ISDN csomagok továbbfejlesztett, még több kedvezményt biztosító ajánlatai.

Az új, kedvezőbb lehetőségeket felkínáló szolgáltatások központi elemét a nagyobb vidéki városokból Budapestre történő telefonhívások tarifájának csökkentése képezi. Ennek révén jelentős megtakarítást könyvelhetnek majd el azok az intenzív kommunikációt folytató vállalatok, amelyek az Invitel két új terméke közül választanak. Természetesen az eredeti termékek megtartják eddigi előnyös jellemzőiket, az Invitel tehát még inkább versenyképesebbé kívánja tenni hangszolgáltatásait.

A HangPartner Direkt Budapest csomag a kiemelt – belföldi, mobil és nemzetközi – hívásirányok tekintetében biztosít digitális minőségű hangszolgáltatást az előfizetők számára. A HangPartner Direkt Budapest szolgáltatás igénybe vétele esetén akár már nettó 9,50 Ft-os percdíjért hívható a főváros az Invitellel. A csomag előfizetése egyszeri belépési-, havi- és kapcsolási díjmentes, sőt a nap 24 órájában azonosak a percdíjak. Ezen felül az Invitel az ügyfelek igényeinek maximális kielégítése érdekében rugalmas, egyedi szokásokat követő ajánlatok kialakítását is vállalja.

Az Invitel HangPartner ISDN Budapest csomagjával teljes körű, digitális minőségű hangszolgáltatást biztosít előfizetői számára. A hangátvitel ISDN2 vagy ISDN30 csatlakozáson keresztül valósul meg minden hívásirányban, az indított és a fogadott hívásokra egyaránt. A Budapestre történő telefonhívások percdíjai nettó 9,50 Ft-ra csökkentek, és ez esetben is egységes tarifa érvényesül 0-24 óráig. Az előfizetés belépésidíj-mentes, akár 0 Ft-os kapcsolási díj is elérhető, és – a HangPartner Direkt Budapest szolgáltatáshoz hasonlóan – az egyedi szokásoknak, vállalati struktúrának megfelelő csomagok kialakítására is lehetőség nyílik.

Az érdeklődők a további részletekről a 06-80 88-55-88-as info-vonalon vagy az Invitel oldalán tájékozódhatnak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés