Connect with us

technokrata

Creative Gigaworks S750: igazi 7.1 csatornás hang PC-hez

Laptop

Creative Gigaworks S750: igazi 7.1 csatornás hang PC-hez

A Creative bejelentette a Creative GigaWorks S750 hangszórókat.

Ez a hangszórórendszer a 7.1 csatornás PC-s térhatású hang terén lenyűgöző fejlesztésként a tudomány állása szerinti legjobb hangélményt és verhetetlen minőséget biztosít a hallgatóknak. A Sound Blaster Audigy 2 hangkártyák ideális partnere, a játékosok számára tökéletes realitásérzetet biztosít EAX ADVANCED HD támogatással rendelkező programokkal. A filmkedvelők szintén élvezni fogják lélegzetelállító teljesítményét Dolby Digital EX és DTS-ES szabványú filmekhez, míg a zenerajongók, akik a DVD-Audio szabványt választják a tökéletes minőség elérésének érdekében, elégedettek lesznek a hangszórók által nyújtott hang gazdagságával a teljes frekvenciatartományban.

A csúcskategóriás Creative GigaWorks S750 teljesítménye nagyrészt a mind a hét szatelitsugárzóban megtalálható, teljesen új Titanium Super Tweeters rendszerű titánium magashangszóróknak köszönhető. Az általuk nyújtott kiváló teljesítmény nem csak erőteljes, de ugyanakkor árnyalt és részletgazdag is. A tökéletességre hangolt középhangszórókhoz és a fából készült, erőteljes, ütős mélynyomóhoz illesztve az eredmény jelentős előrelépés a térhatású hangzás és a zenei hűség terén.

˝A legjobb térhatúsú környezetben elérhető hangélményt akartuk megalkotni˝ – magyarázza Leonardo Cloucci, a Creative hangszórók európai üzleti menedzsere. ˝A MegaWorks termék tavalyi sikerére építve képesek voltunk a magastartománynak a DVD-Audio igényeinek megfelelő kiterjesztéséhez˝ – teszi hozzá.

˝Ezek a hangszórók hihetetlen játék, film, és zenei élményeket nyújtanak Sound Blaster 7.1 csatornás hangkártyákkal˝ – folytatja. ˝És ami ennél is jobb, hogy a Creative CMSS technológiának köszönhetően 5.1 és 6.1 csatornás hangkártyákkal is valósághű 7.1 csatornás hangot nyújtanak˝.

A Creative GigaWorks S750, átfogó csatlakoztathatóságával – amelybe beletartozik a line-in, a fejhallgatókimenet, és a kompatibilis MP3 lejátszók csatlakoztatására szolgáló Creative M-PORT is – jól illeszkedik bármely már meglévő otthoni audio vagy PC-s rendszerhez. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy sztereo, és egyéb rendszerek széles skálájához csatlakoztassák a hangszórókat.

A használat megkönnyítése érdekében a hangszórókat és a teljes térhatású rendszert némítás, tápellátás kapcsolókkal, magas, mélyhangszín, hangerő, hangszórónkénti kimenet és térhatású zónák szabályzóival ellátott vezetékes távirányító segítségével vezérelhetik a felhasználók.

˝A Creative GigaWorks S750 hangszórók a térhatás, hangminőség és teljesítmény meggyőző kombinációjával emelkednek a mezőny fölé˝ – vonja le a következtetést Colucci. ˝Ezek a tökéletes, kompromisszumok nélküli hangminőséget nyújtó 7.1 csatornás multimédia megoldások játékokhoz, DVD filmekhez, és DVD-Audio-hoz˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp