Connect with us

Hirdetés

technokrata

Creative Gigaworks S750: igazi 7.1 csatornás hang PC-hez

Laptop

Creative Gigaworks S750: igazi 7.1 csatornás hang PC-hez

A Creative bejelentette a Creative GigaWorks S750 hangszórókat.

Ez a hangszórórendszer a 7.1 csatornás PC-s térhatású hang terén lenyűgöző fejlesztésként a tudomány állása szerinti legjobb hangélményt és verhetetlen minőséget biztosít a hallgatóknak. A Sound Blaster Audigy 2 hangkártyák ideális partnere, a játékosok számára tökéletes realitásérzetet biztosít EAX ADVANCED HD támogatással rendelkező programokkal. A filmkedvelők szintén élvezni fogják lélegzetelállító teljesítményét Dolby Digital EX és DTS-ES szabványú filmekhez, míg a zenerajongók, akik a DVD-Audio szabványt választják a tökéletes minőség elérésének érdekében, elégedettek lesznek a hangszórók által nyújtott hang gazdagságával a teljes frekvenciatartományban.

A csúcskategóriás Creative GigaWorks S750 teljesítménye nagyrészt a mind a hét szatelitsugárzóban megtalálható, teljesen új Titanium Super Tweeters rendszerű titánium magashangszóróknak köszönhető. Az általuk nyújtott kiváló teljesítmény nem csak erőteljes, de ugyanakkor árnyalt és részletgazdag is. A tökéletességre hangolt középhangszórókhoz és a fából készült, erőteljes, ütős mélynyomóhoz illesztve az eredmény jelentős előrelépés a térhatású hangzás és a zenei hűség terén.

˝A legjobb térhatúsú környezetben elérhető hangélményt akartuk megalkotni˝ – magyarázza Leonardo Cloucci, a Creative hangszórók európai üzleti menedzsere. ˝A MegaWorks termék tavalyi sikerére építve képesek voltunk a magastartománynak a DVD-Audio igényeinek megfelelő kiterjesztéséhez˝ – teszi hozzá.

˝Ezek a hangszórók hihetetlen játék, film, és zenei élményeket nyújtanak Sound Blaster 7.1 csatornás hangkártyákkal˝ – folytatja. ˝És ami ennél is jobb, hogy a Creative CMSS technológiának köszönhetően 5.1 és 6.1 csatornás hangkártyákkal is valósághű 7.1 csatornás hangot nyújtanak˝.

A Creative GigaWorks S750, átfogó csatlakoztathatóságával – amelybe beletartozik a line-in, a fejhallgatókimenet, és a kompatibilis MP3 lejátszók csatlakoztatására szolgáló Creative M-PORT is – jól illeszkedik bármely már meglévő otthoni audio vagy PC-s rendszerhez. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy sztereo, és egyéb rendszerek széles skálájához csatlakoztassák a hangszórókat.

A használat megkönnyítése érdekében a hangszórókat és a teljes térhatású rendszert némítás, tápellátás kapcsolókkal, magas, mélyhangszín, hangerő, hangszórónkénti kimenet és térhatású zónák szabályzóival ellátott vezetékes távirányító segítségével vezérelhetik a felhasználók.

˝A Creative GigaWorks S750 hangszórók a térhatás, hangminőség és teljesítmény meggyőző kombinációjával emelkednek a mezőny fölé˝ – vonja le a következtetést Colucci. ˝Ezek a tökéletes, kompromisszumok nélküli hangminőséget nyújtó 7.1 csatornás multimédia megoldások játékokhoz, DVD filmekhez, és DVD-Audio-hoz˝.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés