Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kisebb ár és energiaigény: megújult a Motion Computing tábla PC-je

Laptop

Kisebb ár és energiaigény: megújult a Motion Computing tábla PC-je

300 dollárral vált olcsóbbá a Motion Computing tábla PC-je, mely emellett az energiagazdálkodásban is fel tud mutatni előrelépéseket.

A Motion Computing volt az első azon gyártók között, melyek először alkalmazták az Intel legújabb, alacsony energiaigényű Pentium M processzorát. A Motion M1300-as tábla PC ára 100 dollárral lett olcsóbb, így már csak 2000 dollárt kell érte leszurkolni. Ezért cserébe egy 1 GHz-es ULV Pentium M CPU-t, egy 12,1 colos kijelzőt, 256 MB-nyi operatív tárat és egy 20 GB-os kapacitással bíró merevlemezt illetve természetesen a vezetékmentes hálózati csatlakozás lehetőségét kapja a vásárló.

Az eredeti árhoz képest 300 dollárral olcsóbban lehet hozzájutni ahhoz az új modellhez, melyet a Motion továbbra is M1300-as néven hoz forgalomba. Ezen típus egy 800 MHz-en futó, alacsony energiaigényű mobil Celeron processzorra épül, egyéb paraméterei viszont megegyeznek a fenti változattal.

Szintén újdonság az úgynevezett View Anywhere opció, mely 350 dollárba kerül. Mivel ez esetben speciális kialakítást kap a kijelző, jóval kisebbé válik a visszatükröződés. Ennek meg van az az előnye – fejtegette Tom Bentley, a cég vezérigazgatója -, hogy akkor is jól olvashatóvá teszi az LCD-t, ha azt birtokosa egy napsütéses helyen szeretné használni. Ezenfelül 150 dollárért ujjlenyomat azonosító is vásárolható az eszközhöz, melynek működését és előnyeit bizonyára senkinek sem kell megmagyarázni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés