Connect with us

technokrata

Kisebb ár és energiaigény: megújult a Motion Computing tábla PC-je

Laptop

Kisebb ár és energiaigény: megújult a Motion Computing tábla PC-je

300 dollárral vált olcsóbbá a Motion Computing tábla PC-je, mely emellett az energiagazdálkodásban is fel tud mutatni előrelépéseket.

A Motion Computing volt az első azon gyártók között, melyek először alkalmazták az Intel legújabb, alacsony energiaigényű Pentium M processzorát. A Motion M1300-as tábla PC ára 100 dollárral lett olcsóbb, így már csak 2000 dollárt kell érte leszurkolni. Ezért cserébe egy 1 GHz-es ULV Pentium M CPU-t, egy 12,1 colos kijelzőt, 256 MB-nyi operatív tárat és egy 20 GB-os kapacitással bíró merevlemezt illetve természetesen a vezetékmentes hálózati csatlakozás lehetőségét kapja a vásárló.

Az eredeti árhoz képest 300 dollárral olcsóbban lehet hozzájutni ahhoz az új modellhez, melyet a Motion továbbra is M1300-as néven hoz forgalomba. Ezen típus egy 800 MHz-en futó, alacsony energiaigényű mobil Celeron processzorra épül, egyéb paraméterei viszont megegyeznek a fenti változattal.

Szintén újdonság az úgynevezett View Anywhere opció, mely 350 dollárba kerül. Mivel ez esetben speciális kialakítást kap a kijelző, jóval kisebbé válik a visszatükröződés. Ennek meg van az az előnye – fejtegette Tom Bentley, a cég vezérigazgatója -, hogy akkor is jól olvashatóvá teszi az LCD-t, ha azt birtokosa egy napsütéses helyen szeretné használni. Ezenfelül 150 dollárért ujjlenyomat azonosító is vásárolható az eszközhöz, melynek működését és előnyeit bizonyára senkinek sem kell megmagyarázni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle