Connect with us

technokrata

Új lézernyomtató a Samsungtól

Laptop

Új lézernyomtató a Samsungtól

A Samsung Electronics Digit All irodai termékcsaládjának új termékei minden eddiginél hatékonyabban segíthetik az üzletemberek munkáját.

A Samsung bemutatta CLP-500 típusú színes lézernyomtatóját, mely az irodai felhasználók körében tapasztalható színes lézernyomtatók iránti növekvő igényt elégíti ki. Kategóriájában ez az egyik legjobb eszköz a percenkénti 20 fekete-fehér vagy 5 színes lap nyomtatási sebességgel. A CLP-500 az opcionális papírtálcával egyszerre 850 lap kezelésére képes. Az USB 2.0 csatlakozó és a 192 MB-ig bővíthető beépített memória biztosítja még a legnehezebb nyomtatási feladatok azonnali kezelését is. A CLP-500 használata nagyon egyszerű.

A beépített LCD állapotjelző, a gyors tonercserét támogató kialakítás és az egy gombnyomással bekapcsolható kétoldalas nyomtatás funkció teszi ezt az eszközt ideális választássá az igényes üzleti környezet számára. Az opcionális 802.11b és Ethernet, valamint a beépített párhuzamos csatlakozóval a CLP-500 gyakorlatilag minden hálózaton képes működni.

A nyomtató nemcsak felhasználóbarát, hanem hihetetlenül csendes is. A Samsung saját technológiája vezérli a zajszintet, mely mindössze 48 decibel. A CLP-500 ezen kis zajszintje segíti a nyugodt munkakörnyezet kialakítását. Végül, de nem utolsó sorban a CLP-500 kategóriájában az egyik leggazdaságosabb modell.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle