Connect with us

technokrata

Samsung: új digitális kijelző fejlesztések a Digitall Inspiration 2003 rendezvényen

Laptop

Samsung: új digitális kijelző fejlesztések a Digitall Inspiration 2003 rendezvényen

A Samsung Electronics bemutatta a világ első 70 colos plazmakijelzőjét (Plasma Display Panel – PDP) és a világ legnagyobb, 54 colos TFT-LCD (Thin Film Transistor Liquid Crystal Display) televízióját.

A 70 colos Samsung PDP televízió központi eleme lehet egy csúcsminőségű házimozi-rendszernek, vagy egy cég konferenciatermében videokonferenciákhoz és bemutatókhoz használható. A design és a valóban nagy felbontású progressive scan képformátum kombinációja túlmutat az iparág méretbeli és minőségi szabványain. A 70 colos PDP több mint 2 millió képpontból állítja össze a képet, így a piacon lévő többi modellnél kétszer tisztább képet nyújt. A Samsung a saját fejlesztésű Digital Natural Image engine képjavító technológiáját alkalmazta a lehető legjobb képminőség biztosításához a fényerő és kontrasztarány tekintetében.

Nagy képernyőjével és a kiváló képminőséggel ez a 70 colos PDP televízió egy teljesen új látványélményt biztosít, még nappali fényviszonyok mellett is valósághű és kiváló minőségű képet kínálva. A Samsung 54 colos TFT-LCD televíziója éles, nagyfelbontású képet állít élő, és kiváló teljesítménye még a legeseménydúsabb vizuális tartalom zavartalan visszajátszását is biztosítja. Az 1920×1080 képpontos felbontásnak és a 16:9 képaránynak köszönhetően képes követni a jövőbeni változásokat a nagyfelbontású műsorszórás területén. Ezek a fejlett szolgáltatások az egyedülálló képernyőmérettel és a TFT-LCD megjelenítéssel járó kivételesen éles megjelenítés jellemzőivel kombinálva teszik az 54 colos TFT-LCD televíziót napjaink egyik legfejlettebb megjelenítőjévé.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp