Connect with us

technokrata

Havi fix díjért ingyen lehet telefonálni a Matáv területén – csúcsidőn kívül

Laptop

Havi fix díjért ingyen lehet telefonálni a Matáv területén – csúcsidőn kívül

A Matáv várakozása szerint az új díjcsomag 2004-ben megállítja a vezetékes előfizetők számának csökkenését.

2003. december 3-tól 990 forint kiegészítő havidíj ellenében a hét minden napján percdíj és kapcsolási díj nélkül lehet telefonálni csúcsidőn kívül helyi és helyközi I. irányokba. Az új kiegészítő díjcsomagot XL néven a Bázis, a Csevegő és a Sokatmondó alapcsomagok mellé lehet igénybe venni.

“A Péntek 13 díjcsomag (havi 199 forintért minden péntek este 18 órától másnap reggel 7 óráig perc- és kapcsolási díj nélkül telefonálhatnak a díjcsomag előfizetői) nagy sikerét látva döntöttünk úgy, hogy a hét minden napjára biztosítunk hasonlóan kedvező telefonálási lehetőséget az ügyfeleinknek.” – hangsúlyozta Nagy Bálint kommunikációs igazgató. “A világ számos országában már bevált és közkedvelt az a konstrukció, amikor fix havi díjért lehet ingyenesen telefonálni egy-egy körzeten belül. A Matáv ezzel a kedvezménnyel is szeretné az ügyfeleit arra ösztönözni, hogy az igazán fontos beszélgetéseikhez a vezetékes telefont használják.” – mondta Nagy Bálint.

A kiegészítő díjcsomag előfizetői 990 forint havi díjért (körülbelül 3 óra helyi csúcsidőn kívüli hívás áráért) 100 órát beszélhetnek havonta, hívásonként 60 perc hosszúságig. A hatvanadik perc után az aktuális alapdíjcsomag percdíjain történik a számlázás, kapcsolási díjat viszont ekkor sem kell fizetni a kedvezményes időszakban. Ez – a telefonálási szokásokat alapul véve – valójában korlátlan és ingyenes telefonálási lehetőséget jelent a hét minden napján csúcsidőn kívül a helyi és helyközi I. irányokban.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle