Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szoftvertechnológiai Fórum a komponens alapú szoftverfejlesztésről

Laptop

Szoftvertechnológiai Fórum a komponens alapú szoftverfejlesztésről

2003. december 4-én, immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Szoftvertechnológiai Fórum, mely ezúttal a komponens-alapú szoftverfejlesztéssel foglalkozik.

A NJSZT (Neumann János Számítógép-tudományi Társaság) Újklub (IEEE-CS NJSZT Fórum) rendezvényén előadást tart Prof. Bertrand Meyer, a Zürich-i ETH (Eidgenössische Technische Hochschule) professzora, az Eiffel Software alapítója: „From Eiffel and Design by Contract to Trusted Components” címmel. Dr. Charaf Hassan (a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékének docense), Dr. Kondorosi Károly (a BME Irányítástechnika és Informatika Tanszékének docense) és Dr. László Zoltán (a BME Irányítástechnika és Informatika Tanszékének adjunktusa) előadásának címe: ˝A komponens-technológia néhány aktuális kérdése˝, melyben a komponens-technológiához kapcsolódó alapkérdésekkel foglalkoznak, valamint a JAVA és a .NET világával.

Bemutatásra kerül a komponensek helye és szerepe JAVA és a .NET világában, a komponensek kommunikációja, az XML szerepe, az együttműködési lehetőség a .NET és a J2EE komponensek között, valamint a WSPR szabvány. A december negyedikén tartandó rendezvény támogatója az ELTE Informatikai Kara.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés