Connect with us

technokrata

Változás a Matáv igazgatóságában

Laptop

Változás a Matáv igazgatóságában

Dr. Csányi Sándor, a Matáv igazgatósági tagjának befektetési tervei összeegyeztethetetlenek a vezető testületében betöltött tisztségével.

Dr. Csányi Sándor, a Matáv igazgatósági tagja 2003. november 26-i hatállyal lemondott igazgatósági tagságáról, aki ezzel kapcsolatban elmondta: “Lemondásom azzal függ össze, hogy magánemberként egy telekommunikációs társaságba kívánok rövid időn belül befektetni. A befektetés ágazati jellege és a Matáv vezető testületében betöltött tisztség összeegyeztethetetlen a Gazdasági társaságokról szóló törvény vonatkozó tartalmával és a Matáv alapszabályával. 2000. április 27-i megválasztásom óta a Matáv Igazgatóságának tagjaként megismerhettem Magyarország vezető távközlési szolgáltatójának európai színvonalú működését, és megtiszteltetés volt számomra, hogy szakmai munkámmal hozzájárulhattam a vállalat piaci és tőzsdei sikereihez.”

A Matáv vezetése megköszönte Dr. Csányi Sándornak az elmúlt közel 4 év során az Igazgatóság tagjaként végzett munkáját.

Az Igazgatóság továbbra is határozatképes, működése folyamatos. Várhatóan 2004 áprilisában, az évi rendes közgyűlésen döntenek a megüresedett igazgatósági tagsági hely betöltéséről.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle