Connect with us

technokrata

Új EPSON asztali lézernyomtatók kisebb munkacsoportok és otthoni felhasználók számára

Laptop

Új EPSON asztali lézernyomtatók kisebb munkacsoportok és otthoni felhasználók számára

A lézernyomtatók egyértelmű gazdaságosságával ötvözött minőség és sebesség azok a tulajdonságok, amelyek az EPSON EPL-6200 és az EPL-6200L modelljét értékes újdonságokká teszik a fekete-fehér lézernyomtatók termékcsoportjában.

Az EPSON EPL-6200 az EPSON EPL-6100 készülékét váltja a sorban, amely elsősorban a kis- és középvállalkozások körében bizonyult népszerűnek. Az EPL-6100L típust, amelyet elsősorban a magánfelhasználók vásároltak különös előszeretettel és az EPSON EPL-6200 karcsúsított változata, az EPSON EPL-6200L váltja. A készülékek 465 euró (EPSON EPL-6200) és 269 euró (EPSON EPL-6200L) áron 2003 novemberétől kaphatók az üzletekben.

Gyorsaság és minőség
Az EPSON EPL-6200 és az EPSON EPL-6200L 20 oldal/perc nyomtatási sebesség elérésére képes és a csökkentett bemelegedési időnek köszönhetően csupán 10,3 másodpercet kell várni az első nyomtatott oldal megjelenésére. Az EPSON EPL-6200 nyomtatási képfelbontása 1.200 dpi (EPSON EPL-6200L: 600 dpi), ami garanciát jelent a pontos és részlethű eredményre. A készülék elsődlegesen szöveges és képekkel gazdagon díszített levelek, bemutatók és üzleti jelentések nyomtatására készült.

Két nyomtató a testreszabott megoldások érdekében
Az összetettebb nyomtatási feladatokhoz az EPSON EPL-6200 modelljét 200 Mhz-es nyomtatásszabályzóval és 136 MB memóriával látták el, amelyek együttesen gyors és hatékony adatkezelést biztosítanak. Mindennek elsősorban a vállalkozások láthatják hasznát, ahol nagy adatmennyiséget tartalmazó nyomtatási feladatok feldolgozására van szükség. A magánfelhasználók számára a kisebb EPSON EPL-6200L 48 Mhz-es szabályzóval és 2 MB memóriával ideális megoldás korlátozottabb mennyiségek nyomtatásához.

Mindkét nyomtatót a hordozóanyagok rugalmas kezelése jellemzi, és ugyancsak mindkét készülék támogatja a maximum A4-es méretű (163 g/m2) hordozóanyagokat, ideértve a borítékokat, a matricákat és a fóliákat is. Az EPSON EPL-6200 legfeljebb 750 lap befogadására képes (250 lap alapfelszereltségben, 500 lapos tároló kiegészítő tartozékként) két különböző papírtálcában, amit az optimális kihasználás tesz szükségessé. Az opcióként kapható ˝duplex˝ egység lehetővé teszi a kétoldalas nyomtatást, amivel a papírköltségek csökkenthetők. Az EPSON EPL-6200L modelljét alapfelszereltségben 150 lapos papíradagolóval látták el, ami a magánfelhasználók korlátozottabb igényeinek felel meg.

Jelszó: kompatibilitás
Az EPSON EPL-6200 mind hálózati környezetben történő, mind pedig helyi csatlakozású használatra alkalmas. Az opcióként rendelkezésre álló 10/100 Base TX Ethernet interfésznek köszönhetően teljesen kompatibilis a vállalati hálózatokkal. A helyi csatlakozáshoz USB- és egy párhuzamos interfész található a készüléken. Az EPSON nagy teljesítményű konfigurációs szoftverén keresztül lehetőség van a készülékek távolról történő kezelésére is. A PCL5e, a PCL6, az EPSON ESC/Page, az FX és az Adobe Postscript 3 támogatásának köszönhetően az EPSON EPL-6200 képes valamennyi általánosan elterjedt grafikai és irodai alkalmazással együttműködni. Ennek megfelelően az EPSON EPL-6200 integrálása a munkakörnyezetbe minden tekintetben problémamentesen valósulhat meg. Az EPSON EPL-6200L csatlakoztatása a felhasználóbarát USB-interfészen keresztül történik, amivel általában valamennyi otthoni PC és Mac rendelkezik. Az USB-szabvány még a gyakorlatlan felhasználóknak is lehetővé teszi a mindössze néhány mozdulatot igénylő telepítést.

A piac fekete-fehér lézernyomtatókat igényel
˝Az EPSON a színek terén rendelkező szakértelméről ismert és az egyik leggyorsabb ütemben növekvő színes lézernyomtató-gyártó Európában. Mi azonban realisták vagyunk, és az ügyfelek igényeihez igazodunk˝ – nyilatkozta Andreas Fiedler, az EPSON Deutschland GmbH üzleti termékekért felelős termékmenedzsere. ˝Az EPSON tisztában van azzal, hogy bizonyos nyomtatási alkalmazásoknak nem kell feltétlenül színesnek lenniük, és ezért folytatjuk továbbra is a fekete-fehér nyomtatók gyártását és fejlesztését˝.

Az egyszerű telepítés és alkalmazhatóság, valamint a meghajtó intuitív felhasználói felülete úgy a nyomtatással még csak ismerkedők, mind az e téren már szakértőnek számítók számára ideális készülékké teszik az EPSON EPL-6200 és EPL-6200L modelljét. A teljesítmény tekintetében mutatkozó sokrétű lehetőség valamennyi felhasználó számára biztosítja a termelékenység fokozását. Az EPSON EPL-6200 és az EPSON EPL-6200L a kompakt külsőnek, professzionális megjelenésnek és a bővített funkcióknak köszönhetően a megfelelő kiegészítőt jelentik minden munkahely számára legyen szó akár otthoni vagy vállalati felhasználásról.

Az EPSON EPL-6200 legfontosabb jellemzői:
-Hálózati használatra alkalmas, A4-es fekete fehér lézernyomtató
-Nagy sebességű nyomtatás – akár 20 oldal/perc nyomtatási sebesség
-1.200 dpi felbontás a pontos és részlethű képek érdekében
-10,3 másodperc időszükséglet az első nyomtatott oldal megjelenéséhez
-Kiegészítő tartozékként kapható ˝duplex˝ egység, amely kétoldalas nyomtatást tesz lehetővé
-A festéktár és a fényképvezető egymástól függetlenek és nem igényelnek telepítést
-Alapfelszereltségben párhuzamos és USB-interfész, választható 10/100 BaseTX-interfész az átfogó hálózati támogatáshoz
-Legfeljebb 750 lap papírkapacitás
-A hordozóanyagok rugalmas kezelése
-Kompatibilis a Windows és Mac rendszerekkel
-15.000 oldal maximális havi teljesítmény
-Kompakt külső

Az EPSON EPL-6200L legfontosabb jellemzői:
-Hálózati használatra alkalmas, A4-es fekete fehér lézernyomtató
-Nagy sebességű nyomtatás – akár 20 oldal/perc nyomtatási sebesség
-600 dpi felbontás a pontos és részlethű képek érdekében
-10,3 másodperc időszükséglet az első nyomtatott oldal megjelenéséhez
-A festéktár és a fényképvezető egymástól függetlenek és nem igényelnek telepítést
-Alapfelszereltségben 150 lap befogadóképességű papírkazetta
-Alapfelszereltségben párhuzamos és USB-interfész
-Kompatibilis a Windows és Mac rendszerekkel
-15.000 oldal maximális havi teljesítmény
-Kompakt külsőSzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp