Connect with us

technokrata

Creative Prodikeys DM: szórakoztató és produktív asztali eszköz

Laptop

Creative Prodikeys DM: szórakoztató és produktív asztali eszköz

A Creative bejelentette az új Prodikeys DM kettős zenei és PC-s billentyűzetet.

Ez az innovatív és kompakt eszköz egy 37 billentyűs billentésérzékeny, zenei vezérlőkkel ellátott zenei, és egy ergonómikusan kialakított, multimédia és internet alkalmazásokhoz használható és programozható billentyűkkel felszerelt PC billentyűzet ötvözete.

Otthon, vagy az irodában a PC használatakor a Prodikey DM programozható gombjai maximalizálják az alkalmazások és az internetes böngészés hatékonyságát. Ha eljött a zenélés ideje, a felhasználó egyszerűen leveszi a mellékelt billentyűzetvédőt – ami egyben csuklótámasz is – és már el is kezdhet tanulni, komponálni, játszani.

A Prodikeys DM standard PS/2-es porton keresztül csatlakozik a számítógéphez, és egy erőteljes, de mégis könnyen használható zenei programot is mellékelünk hozzá. A kezdő zenészek is azonnal zenélhetnek, vagy különböző skálák segítségével tanulhatnak, játszhatnak, vagy komponálhatnak. Ezen felül megtanulhatnak egy kiválasztott számot öt egyszerű lecke segítségével. A haladó felhasználók egyszerű akkordozáshoz használhatják, zenéjüket pedig MP3, WAV, vagy MIDI formátumban menthetik el. A legtöbb zenei programban is használhatják a Prodikeys DM-et szabványos MIDI vezérlőként.

˝A Prodikeys DM tökéletes választás otthonra és iskolákba˝ – magyarázza Geraldine Lee, a Creative billentyűzetek európai márkamenedzsere. ˝A család a sokoldalú zenei képességeit élvezheti, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók elsőre is magabiztosan eljátszhassanak dallamokat, a tapasztaltabb családtagok pedig gazdag zenekari hangzások segítségével érett darabokat alkothassanak. Ez az erőteljes, mégis egyszerű rendszer iskolában is tökéletes eszköze a zeneóráknak, lehetővé téve bármilyen szintű zenei tudással rendelkező tanulók számára, hogy feltérképezzék lehetőségeiket, és saját darabokat írhassanak˝.

A billentyűzeten kialakított vezérlőfunkciók között megtalálható a Sustain(kitartás), az Octave Shift (oktáveltolás) és Putch Bend (hajlítás). A rendszer 128 különböző zenei hangszer hangját állíthatja elő, mint például zongora, orgona, rézfúvósok, fafúvósok, ütőshangszerek. Kísérethez 100 ritmus közül választhatunk, melyek között megtalálható ballada, pop, tánczene, rock, latin, jazz, keringő és népzenei kíséret is. A választható zenei előadásmódok:

-PentaTunes – a felhasználók számára lehetővé teszi, hogy dallamokat játszhassanak öthangú (pentaton), dúr, diatonikus, jazz, vagy kromatikus skálában, kiegészítő ritmuseffektekkel

-FunTunes – DJ zenei loop-okat kezel, és lehetővé teszi a felhasználók számára zenei mixek készítését.
-Learn – lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyszerű, automatikusan nehezedő leckék segítségével tanuljanak meg bármilyen darabot.

-IntelligentChord – lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lélegzetelállító, teljes zenekari előadást alkossanak egyetlen kézzel játszva.

-FixedChord – lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy alkossanak, miközben ˝ad-lib˝ improvizálnak egy haladó akkordkíséretre

-Perform – lehetővé teszi a felhasználók számára saját zenei fájljaik beemelését, majd tetszőleges kísérettel történő előadását.

˝A Prodikeys DM mindenki számára elérhetővé teszi a zenetanulást, előadást, és a valódi zenei élvezetet˝ – teszi hozzá Geraldine Lee. ˝Nem csak kezdőknek való, hanem tapasztaltabb felhasználóknak is, akik egyéb zenei programok segítségével fejlett zeneszerkesztéshez, alkotáshoz MIDI vezérlőként való felhasználhatóságát fogják kedvelni. Ezen felül brilliáns partnere egy Creative Sound Blaster Audigy családba tartozó hangkártyának, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kihasználhassák a SoundFont támogatás extra funkcionalitását˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp