Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Scala kiállítóként vesz részt a Második Csabai Szoftverbörze és Informatikai Kiállításon

Laptop

A Scala kiállítóként vesz részt a Második Csabai Szoftverbörze és Informatikai Kiállításon

A szoftverek, hardverek területéről és a Sulinet programról széleskörű információval szolgáló kiállításon a Scala kis és középvállalatoknak szóló ügyviteli rendszerét és a nemrég piacra dobott CRM-modulját mutatja be.

A Scala kiállítóként vesz részt a Második Csabai Szoftverbörzén és Informatikai Kiállításon, amelynek célja a szervezők megfogalmazása szerint, hogy a fogyasztók számára kultúrált környezetben, széleskörű információval szolgáljanak a szoftverekről, hardverekről és a Sulinet programról kapcsolatban. A kiállítók között helyi és budapesti cégek egyaránt képviseltetik magukat.

A Békés megyei térség az ország erőteljesen felzárkózó területei közé tartozik. A régióban számos kis és közepes méretű vállalkozás működik, amelyeket a legmagasabb színvonalú szoftverekkel kell ellátni, annak érdekében, hogy a 2004-ben bekövetkező csatlakozás, a kialakuló EU-környezet és versenyhelyzet ne a még nagyobb lemaradás veszélyét jelentse, hanem nagyobb esélyt a felzárkózásra. – mondta Kiss Judit, a Scala ECE Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. A Scala mindig is a kis- és középvállalkozásokat célozta meg ügyviteli rendszerével, amelynek kifejezetten a hazai kisvállalkozásokra méretezett változatát a kiállításon is bemutatjuk. A kisvállalkozásokra jellemző, hogy kezdetben még nem igényelnek számos funkcióval rendelkező, komplex rendszert, viszont már ekkor is fontos, hogy a vállalati ügyvitel részfeladatait is világszínvonalú termék végezze, amelynek moduljai a cég fejlődésével párhuzamosan bővíthetők és integrálhatók egy nagy és egységes rendszerré.

A Városi Sportcsarnokban megrendezésre kerülő kiállításon a Scala bemutatja az iScala nevű ügyviteli rendszerének legújabb verzióját, és az iScala CRM elnevezésű, Microsoft alapra épülő, az ügyfélkapcsolatok kezelésére szolgáló alkalmazását.

Kiemelt hangsúlyt kap a termékek között az Scala EU-staRt Plusz elnevezésű csomag. A Scala felismerte azt, hogy a KKV-k korlátozott anyagi lehetőséggel és humánerőforrással rendelkeznek, ezért nagyobb megterhelést jelent számukra egy új rendszer bevezetése, az átállás. A Scala ECE Hungary Kft. a KKV-k igényét és lehetőségeit figyelembe véve állította össze az Scala EU-staRt Plusz csomagot, amely olyan ügyviteli funkciókat tartalmaz, amelyekre egy kisebb vállalatnak is szüksége van (beszerzés, értékesítés, készletnyilvántartás, könyvelés, pénztárforgalom, pénzügy, jelentéskészítés, vezetői döntéstámogatás). Ugyancsak ezen vállalati kör igényeihez igazodik a rövid és kiszámítható bevezetési idő, valamint a kedvező fizetési lehetőségek is.

A Scala EU-staRt Plusz egy integrált vállalatirányítási rendszer kicsiben: funkcionalitása hatékony ügyviteli hátteret biztosít, bővíthetősége pedig megfelelő alapot biztosít a vállalatok közötti automatikus üzleti kommunikációhoz, az ellátási láncban való részvételhez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés