Connect with us

technokrata

Optimalizált videoszerkesztő szoftverek az Apple-től

Laptop

Optimalizált videoszerkesztő szoftverek az Apple-től

Az Apple bejelentette Final Cut Pro, DVD Studio Pro és Shake programjainak G5-re optimalizált változatait, amiket a Power Mac G5 és a Mac OS X 10.3 Párduc operációs rendszer architektúrájának és teljesítményének a kihasználására finomhangoltak.

Amíg a műsorszórással foglalkozó szakemberek egyszerre hét teljesen tömörítetlen folyamnak az SD teljesítményből profitálhatnak, a DV szerkesztők a Final Cut Pro 4.1-es Power Mac G5 számítógépen egyszerre öt DV videofolyam szimultán megjelenítését értékelhetik, külön hardvereszköz nélkül. A valósidejű teljesítmény mellett, a Final Cut Pro 4.1-es renderelése kétszer olyan gyors 32-bites lebegőpontos képalkotó feladatoknál Power Mac G5 számítógépeken, összehasonlítva egy Power Mac G4 modellel.

A DVD Studio Pro 2.0.2 a Compressor 1.1-es frissítéssel jelentős teljesítményugrást ért el a Final Cut Pro 4.1-ben lévő projektek MPEG-2 kódolását illetően. A Compressor 1.1 55%-kal gyorsabban végzi el a magas hang és ismétlődő kódolási feladatokat egy Power Mac G5 számítógépen, összehasonlítva egy Power Mac G4 modellel. A DVD Studio Pro 2 és a Final Cut Pro 4 integrált munkafelülettel rendelkezik, ami időt és lemezterületet takarít meg.

A Shake 3.0.1 szoftver a Power Mac G5 és a Mac OS X 10.2 használatával továbbra is irányadó a digitális szerkesztésben és a vizuális effektusok használatában, széleskörű eszköztára pedig az iparban előforduló feladatokat segít megoldani. Az optimalizálással 45%-kal gyorsabban renderel Power Mac G5 számítógépen, összehasonlítva a Power Mac G4 modellelSzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp