Connect with us

technokrata

Ximian Red Carpet Enterprise 2

Laptop

Ximian Red Carpet Enterprise 2

A Novell bejelentette a Ximian Red Carpet Enterprise 2 elérhetőségét, amely a különböző Linux disztribúciókat futtató munkaállomások és szerverek biztonságos, testreszabható és automatizált központi szoftverfelügyeleti megoldásának legújabb verziója.

Az ügyfelek rendkívül gyorsan, akár 30 perc alatt bevezethetik a Red Carpet Enterprise rendszert, mely integrálható a külső tárolókkal, ami a vállalati Linux frissítések automatizálását teszi lehetővé. A Red Carpet Enterprise a Linux disztribúciók és alkalmazások legszélesebb skálájának támogatását kínálja az iparágon belül, ilyenek például a SUSE LINUX, Red Hat és Ximian.

A Ximian Red Carpet Enterprise vállalati szoftvercsomagot kínál Linux rendszerekhez, mely teljes körű elosztást, telepítést, visszaállítást, javítást és jelentéskészítést kínál. A gyors bevezetésnek és a Linux disztribúciók és alkalmazások széles körű támogatásának köszönhetően a szervezetek a befektetés gyors megtérülését érhetik el.

A Red Carpet Enterprise 2 fejlesztései leegyszerűsítik a felügyeletet, és tovább automatizálják a szoftverek és frissítések elosztását.
• a szoftvercsomagok csomagkészletekbe szervezhetők, melyek termékeket, termékkomponenseket vagy termékcsaládokat fednek le, és külön egységként kezelhetők az elosztás, telepítés, visszaállítás és jelentéskészítés során
• a kezelt szerverek és munkaállomások készletezésének támogatásával összegyűjthető a hálózati információ, így a hardver-, szoftver- és rendszerspecifikációk
• a továbbfejlesztett vállalati szoftverelosztás gyorsítótár szervereket használ a csomagok lassú hálózatokon keresztül történő hatékony eljuttatásához

A Ximian Red Carpet Enterprise a Novell Resource Management megoldás része, mely a vállalati Linux munkaállomások és szerverkörnyezetek kezelését végzi. A Red Carpet Enterprise kibővíti a Linuxos lehetőségeket a Novell ZENworks rendszerben, mely az asztali gépek, szerverek és kéziszámítógépek vezető felügyeleti megoldása.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle