Connect with us

technokrata

Új multifunkciós digitális irodai technológia a Xeroxtól

Laptop

Új multifunkciós digitális irodai technológia a Xeroxtól

A Xerox útjára indítja a WorkCentre Pro termékcsaládot, amely két, színes munkavégzésre alkalmas, fejlett multifunkciós terméket foglal magában.

Ezek a berendezések magas minőségi követelményeknek megfelelő színes technológiát kínálnak, miközben egy fekete-fehér berendezéshez hasonló jellemzőkkel, egyszerű kezelhetőséggel rendelkeznek Ezek a versenyképes árú, hálózatba köthető termékek a Xerox multifunkciós digitális technológiájára jellemző magas színvonalon teljesítenek (nyomtatás, másolás, faxolás, szkennelés, e-mail küldés/fogadás) – valamint integrálhatók más szállítók megoldásaihoz, s ez együttesen magas termelékenységet és a beruházás magasabb megtérülését eredményezi.

A WorkCentre Pro rendszereket nyitott architektúrával tervezték, amely lehetővé teszi a készülékek hálózaton keresztül történő kezelését, irányítását és csatlakoztatását. A Xerox digitális technológiája és beépített vezérlője testesítik meg a fejlett WorkCentre Pro egyes funkcióit irányító ˝agyat˝˝, mint például a papíralapú dokumentumok átalakítása digitális képekké és továbbításuk több címre ideértve a hálózat fájlszervereit, asztali PC-ket, e-mail címeket, alkalmazásokat és elektronikus dokumentumkezelő rendszereket.

˝A WorkCentre Pro terméksor igazi ereje abban a képességében rejlik, hogy teljes mértékben kihasználja a hálózatot az összetett alkalmazásokhoz˝ – mondta Halász Árpád, a Xerox Magyararország Kft. Irodai termékekért felelős marketing menedzsere. ˝Ezek a készülékek olyan teljesítményorientált ügyfeleknek valók, akik radikálisan növelni kívánják irodájuk termelékenységét és nettó nyereségét azzal, hogy integrálják a WorkCentre Pro berendezést azokkal a szoftverekkel és szolgáltatásokkal, amelyek egyedi szükségleteiket kielégítik˝.

A felhasználók egyéni igényeikhez igazíthatják WorkCentre Pro készülékeiket más szállítók megoldásainak integrálásával, ami által ezek a multifunkciós berendezések még termelékenyebbé és hatékonyabbá válnak. Ezenkívül a Xerox és üzleti partnerei kidolgozták a dokumentumkezelési megoldások gazdag sorát, amelyek fejlett, egyéni igényekre szabott csomagokat kínálnak a szkenneléshez és hálózati faxoláshoz. Ezek a megoldások azonnali üzleti hasznot jelentenek azáltal, hogy specializált alkalmazásokat kínálnak a felhasználók számára.

A WorkCentre Pro termékek 32 – 90 lap/perc sebességgel másolnak és nyomtatnak fekete-fehérben, a közepes és magas volumenigények kielégítésére. Az összes berendezés rendelkezik egy opcionális merevlemez felülíró funkcióval, amely elektronikus úton ‘felaprítja’ a képeket a merevlemez-meghajtón egy magasabb biztonsági szintet biztosítva. Ezenkívül az ügyfél által cserélhető egységek gondoskodnak a hasznosidő-kiesések megelőzéséről és a megbízhatóságról. Az ügyfél gyorsan és könnyen ki tudja cserélni ezeket az egységeket a szerviz bevonása nélkül.

Nagy volumen
A WorkCentre Pro 65, 75 és 90 berendezések a Xerox leggyorsabb nagyteljesítményű hálózati rendszerei irodák számára. A nyomtatási sebesség 65, 75 illetve 90 lap/perc. A beépített további ˝lóerők˝ révén ezek a készülékek ideálisak a papírigényes munkahelyek hatékonyságának növelésére az olyan piacokon, mint az egészségügy, a biztosítók, a terjesztés és a jog területe.

Közepes volumen:
– A WorkCentre Pro 35, 45 és 55 továbbfejlesztett multifunkciós digitális rendszerek – teljesítményük 35, 45 illetve 55 lap/perc – a Xerox és független szoftverszállítói korszerű szoftverei és szolgáltatásai támogatására készültek. Kompatibilisek a Macintosh és Unix rendszerekkel, és kezelni tudják a Postscript, PCL és TIFF fájlokat is.
– A WorkCentre Pro 32 Colour és 40 Colour készülékek színes nyomtatást is lehetővé tevő, továbbfejlesztett multifunkciós készülékek, amelyek 32 lap/perc fekete-fehér 16 lap/perc színes, illetve 40 lap/perc fekete-fehér és 22 lap/perc színes teljesítménnyel dolgoznak. Ezek az új készülékek a rendelkezésre álló fekete-fehér funkciókat színes technikával ötvözik és lehetővé teszik, hogy a felhasználó csak akkor nyomtasson színesben, amikor szükséges. Pl. egy tíz oldalas, vegyesen színes és fekete-fehér dokumentum esetén a felhasználó csak azokért az oldalakért fizeti meg a színes technológia árát, amelyeket valóban színesben nyomtat ki, a többi oldalt csak a fekete-fehér költség terheli. Ezenkívül a felhasználók az opcionális Network Job Accounting funkción keresztül – amely különösen hasznos jogi és pénzügyi szolgáltatások esetén, ahol is követni kell az ügyfélre kiterhelhető költségeket.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp