Connect with us

technokrata

A Xerox új digitális CopyCentre másolókkal bővíti irodai termékcsaládját

Laptop

A Xerox új digitális CopyCentre másolókkal bővíti irodai termékcsaládját

A Xerox új CopyCentre termékcsaládot jelentett be, hogy egyszerűbbé és könnyebben elérhetővé tegye csak másolási igényeket támasztó ügyfelei számára a Xeroxnál megszokott teljesítményt, minőséget és megbízhatóságot.

A társaság új, színes munkákra is alkalmas CopyCentre C32 és CopyCentre C40 színes berendezéseivel bővítette digitális másolói sorát, melyek most már minden másolási sebességtartományban rendelkezésre állnak a 16 oldaltól a 90 oldal percenkénti teljesítményig.

˝Nem mindenkinek van szüksége egy komplett multifunkciós rendszerre – némelyik ügyfél csupán egy digitális másolót szeretne, ami gyors, rendkívül megbízható és egyszerűen használható˝ mondta Halász Árpád, a Xerox Magyararország Kft. Irodai termékekért felelős marketing menedzsere. ˝A CopyCentre termékek magas szintű digitális technológiát kínálnak a másolópapírok és a munkabefejezés széles választékával együtt, és – ami ennél is fontosabb – lehetővé teszik, hogy a vevők bővítsék berendezésüket nyomtató és egyéb más funkciókkal, amikor arra szükségük van˝.

A CopyCentre családhoz tartoznak új és régebb óta meglévő termékek, amelyek közül néhányat újraterveztek, átneveztek és újraáraztak. Ezek tetszés szerinti jellemzőket kínálnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a vevő a rendszert saját irodai igényeihez igazítsa, valamint olyan alapfunkciókat biztosítanak, amelyekkel csökkenthetők a költségek és növekszik a termelékenység. Ezen tulajdonságok közé tartoznak az alábbiak:

– Újratervezett érintőképernyős felhasználói interfész, amely az első képernyőn felkínálja a leggyakrabban használt funkciók 80 százalékát, ezzel könnyíti meg a gép használatát.
– Előre szkennelési funkció, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó már akkor elindítsa feladatát, miközben a berendezése egy másik munkát végez, így az időmegtakarítás révén növeli a termelékenységet.
– A Xerox által szabadalmaztatott AutoIQ automatikus ellenőrző rendszer, amely folyamatosan figyeli és korrigálja a beállításokat az optimális teljesítmény elérése érdekében.
– A felhasználó által cserélhető egységek (CRU) gondoskodnak a hasznosidő-kiesések megelőzéséről és a megbízhatóságról. Az ügyfél gyorsan és könnyen ki tud cserélni meghatározott egységeket a szerviz bevonása nélkül.
– A nagyteljesítményű munkabefejező opciók automatikus iratrendezést, szimpla vagy dupla tűzést és lyukasztást kínálnak.
– A biztonsági alternatívák lehetővé teszik, hogy a felhasználó ellenőrizze a készülékhez való hozzáférést, irányítsa a használatot és biztosítsa a titkosságot.

Nagy volumen
A CopyCentre C65, C75 és C90 – amely 65, 75 illetve 90 lap/perc teljesítménnyel másol – olyan ügyfelek számára készült, akiknek a havi másolási volumene 40.000 és 300.000 oldal között van. Ezek a készülékek ideálisak nagy munkacsoportok és vállalati részlegek számára. A munkabefejező opciók közé tartozik az opcionális füzetkészítő és hajtogató funkció.

Közepes volumen
A Xerox két platformot kínál versenyképes áron ebben a kategóriában.
– A CopyCentre C35, C45 és C55 – melyek 35, 45, illetve 55 lap/perc teljesítménnyel dolgoznak – fekete-fehér, kis helyigényű digitális másológépek, amelyek ideálisak kis és közepes méretű munkacsoportok és irodák számára.
– A CopyCentre C32 és C40 színes berendezések – melyek 16 lap/perc színes és 32 lap/perc fekete-fehér, illetve 22 lap/perc színes és 40 lap/perc fekete-fehér teljesítménnyel dolgoznak – sokféle jellemzőt kínáló, színes munkákra is alkalmas berendezések olyan irodai felhasználók számára, akik főként fekete-fehér másolást igényelnek, de elérhető színes technológiára is vágynak. A C32 és a C40 a légköltség-kímélőbb színes másolást biztosítja az iparágon belül, minthogy a felhasználó csak akkor fizeti meg a színes technológiát, amikor azt valóban használja. A fekete-fehér oldalak ugyanannyiba kerülnek, mint bármelyik másik fekete-fehér berendezésen. Ezek a másolók fejlett technikával rendelkeznek, EA tonert használnak, a Xerox új, vegyi úton előállított tonerét, amely élesebb képminőséget eredményez, finomabb vonalakkal és szöveggel, valamint hozzájárul a magasabb fokú megbízhatósághoz és alacsonyabb szervizköltségekhez.

Alacsony volumen
A CopyCentre család a Xerox már meglévő másológépeihez csatlakozik, melyek megtartják jelenlegi neveiket. A WorkCentre? Pro 412, 416, 423/428 és a Document Centre 425 berendezés 12, 16, 23, 28, illetve 25 lap/perc teljesítménnyel dolgoznak. Ezek a másolók kis mennyiségi igényekkel rendelkező kisvállalkozások és irodai munkacsoportok számára ideálisak.

Minden CopyCentre termék moduláris felépítésű és a Xerox irodai termékcsaládján belül bővíthető. A termékcsalád magában foglalja a WorkCentre multifunkciós alapkészülékeit és a WorkCentre Pro hálózatba kapcsolt irodai rendszereit.

A CopyCentre színes C32, színes C40, C65, C75, C90, C35, C45 és C55 már elérhetőek Magyarországon. Az értékesítés, szervizelés és bérbeadás a Xerox kereskedőin és koncessziós partnerein keresztül történik.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle