Connect with us

technokrata

V. GNU/Linux Szakmai Konferencia

Laptop

V. GNU/Linux Szakmai Konferencia

A 2003. november 8-án a Linux-felhasználók Magyarországi Egyesületének szervezésében, ötödik alkalommal került megrendezésre a GNU/Linux Szakmai Konferencia.

A Konferencia fő témája a honosítás és a magyar fejlesztések voltak. A rendezvény területén szokás szerint kiállítás és vásár is helyet kapott, ahol Linux szakkönyveket, szoftvereket és egyéb érdekességeket lehetett megvásárolni.

Az Interware, mint a rendezvény egyik támogatója, felajánlott 5 darab 3 hónapra szóló, ingyenes szerver hosting 100 szolgáltatás csomagot, mely a résztvevők között került kisorsolásra. Átnyújtott továbbá minden résztvevőnek egy meghívást, mellyel az érdeklődők a szerver hosting szolgáltató géptermeibe juthatnak el, ahol a szerverek közel 90%-án Linux operációs rendszer fut. Az Interware munkatársai körbevezetik, elmondják és bemutatják a gépterem működését, biztonsági rendszerét, illetve válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Az ide látogatók láthatják többek közt az Index.hu, Tar.hu, Big Fish, Carnation, TV2, RTL Klub, Sanoma Lapkiadó Rt., Elender Üzleti Kommunikáció, Senorg szervereit.

Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete

Az Egyesület 1998. szeptemberében alakult. Az azóta eltelt idő alatt a tagság erejéhez mérten a megfogalmazott célok elérésén munkálkodott. Az Egyesület célja közhasznú tevékenységek folytatása, mint a Linux operációs rendszer felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos ismeretek széles körben történő terjesztése, oktatás, hazai kutatások, fejlesztések támogatása, valamint hazai, külföldi és nemzetközi szervezetekkel való együttműködés.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle