Connect with us

Hirdetés

technokrata

V. GNU/Linux Szakmai Konferencia

Laptop

V. GNU/Linux Szakmai Konferencia

A 2003. november 8-án a Linux-felhasználók Magyarországi Egyesületének szervezésében, ötödik alkalommal került megrendezésre a GNU/Linux Szakmai Konferencia.

A Konferencia fő témája a honosítás és a magyar fejlesztések voltak. A rendezvény területén szokás szerint kiállítás és vásár is helyet kapott, ahol Linux szakkönyveket, szoftvereket és egyéb érdekességeket lehetett megvásárolni.

Az Interware, mint a rendezvény egyik támogatója, felajánlott 5 darab 3 hónapra szóló, ingyenes szerver hosting 100 szolgáltatás csomagot, mely a résztvevők között került kisorsolásra. Átnyújtott továbbá minden résztvevőnek egy meghívást, mellyel az érdeklődők a szerver hosting szolgáltató géptermeibe juthatnak el, ahol a szerverek közel 90%-án Linux operációs rendszer fut. Az Interware munkatársai körbevezetik, elmondják és bemutatják a gépterem működését, biztonsági rendszerét, illetve válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Az ide látogatók láthatják többek közt az Index.hu, Tar.hu, Big Fish, Carnation, TV2, RTL Klub, Sanoma Lapkiadó Rt., Elender Üzleti Kommunikáció, Senorg szervereit.

Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete

Az Egyesület 1998. szeptemberében alakult. Az azóta eltelt idő alatt a tagság erejéhez mérten a megfogalmazott célok elérésén munkálkodott. Az Egyesület célja közhasznú tevékenységek folytatása, mint a Linux operációs rendszer felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos ismeretek széles körben történő terjesztése, oktatás, hazai kutatások, fejlesztések támogatása, valamint hazai, külföldi és nemzetközi szervezetekkel való együttműködés.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés