Connect with us

technokrata

Növekvő email-forgalom a Hírek Kft.-nél

Laptop

Növekvő email-forgalom a Hírek Kft.-nél

A Hírek Kft. közel négy éve működő, jóváhagyás alapú e-mail-küldő rendszere folyamatosan növekvő mennyiségű e-mailt küld ki adatbázisában regisztrált tagjainak.

Maxima online direct marketing szolgáltatásán keresztül több mint 1.170.000 regisztrált e-mail cím érhető el reklám célú üzenetekkel. A cég célzott direct e-mail és SMS szolgáltatással, valamint ingyenes hírlevelek széles skálájával rendelkezik, a számítástechnikai hírektől, az autókon keresztül egészen a lakáskultúráig.

A Maxima 2003-ban naponta átlagosan 400.000 darab reklám tartalmú permission e-mailt és hírlevelet küld ki regisztrált tagjainak. Az egy napra jutó legmagasabb számú kiküldés meghaladta az 500.000 e-mailt. 2002-ben a Hírek Kft. összesen 40 millió e-mailt küldött ki, ez az érték 2003-ban várhatóan meghaladja a 150 milliót! Ezzel a Hírek Kft. a hazai email marketing cégek között piacvezető szerepet tölt be.

Emlékezetes, hogy a Deloitte & Touche Technology Fast 50 2001-es győztese a Hírek Média és Internet Technológiai Kft., akkor 1.853%-os összesített növekedéssel. Az ötvenes listában egyaránt szerepeltek cégek Magyarországról, a Cseh Köztársaságból, Lengyelországból, Észtországból, Lettországból, Szlovákiából és Litvániából. A cég 2001-ben több piacvezető weboldalának visszatérő látogatói számát látványosan tudta növelni, mind az informatikai (Terminal.hu, Depo.hu), mind a szórakoztató lapcsoportok területén (Webmania.hu). A cég emellett Magyarországon elsőként működtette egyedülálló Maxima nevű permission e-mail rendszerét, mely a direct marketing területén már akkor is a legkorszerűbb megoldást jelentette.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp