Connect with us

technokrata

1,6 milliárd forint eMagyarország Pontok létesítésére az IHM legújabb pályázatán

Laptop

1,6 milliárd forint eMagyarország Pontok létesítésére az IHM legújabb pályázatán

Indul ez eMagyarország Program.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium kiemelten fontosnak tartja a könnyen elérhető, megfizethető árú, kiszámítható minőségben szolgáltató közösségi Internet-hozzáférési pontok létrejöttét az ország egész területén. Az Internet elterjedtségének növelése, valamint az esélyegyenlőség kiteljesedése érdekében a tárca meghirdette az eMagyarország Pontok programot, amelynek első pályázatát útjára is bocsátotta.

A pályázat — amelynek megvalósítására 2003-2004-ben összesen 1,6 milliárd forint áll rendelkezésre — támogatni kívánja azon szervezeteket és intézményeket (például könyvtárakat, közművelődési intézményeket, teleházakat, önkormányzatokat, egyházi intézményeket, kórházakat, szanatóriumokat, az idősek otthonait, klubjait, alapítványokat), amelyek már működtetnek közösségi Internet-hozzáférési helyeket vagy vállalják új közösségi Internet-hozzáférést biztosító pontok létrehozását és eMagyarország Pontként történő működtetését.

A pályázatok beadása 2003. november 11-étől folyamatos.

A részletes pályázati feltételek 2003. november 10-étől letölthetők a minisztérium honlapjáról, továbbá térítésmentesen beszerezhetők az IHM ügyfélszolgálati irodájában, továbbá az alábbi regionális irodákban:


3300 Eger Dobó u. 13.
8800 Nagykanizsa Fő u. 8.
4200 Hajdúszoboszló Rákóczi u. 3-5.
7720 Pécsvárad Gyenes Tamás u. 6/2/c.
8200 Veszprém Szeglethy u. 1.
6000 Kecskemét Csányi J. krt. 14. II/205.

A pályázattal kapcsolatosan a minisztérium Ügyfélszolgálata nyújt felvilágosítás a helyi tarifával hívható kék számon (06 40 200 454).Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle