Connect with us

technokrata

Új LCD-monitorok a Fujitsu Siemens Computerstől

Laptop

Új LCD-monitorok a Fujitsu Siemens Computerstől

Már Magyarországon is beszerezhető a Fujitsu Siemens Computers két legújabb LCD monitor családja, melyeket kifejezetten a professzionális felhasználók sokrétű igényeinek kielégítésére terveztek.

A vállalat legfrissebben bemutatott új monitorcsaládjait a 2003-as ˝iF design˝ versenyen is díjnyertes SCENIC PC sorozathoz illő ezüst-fekete dizájn szín-, és ergonómikus formavilág teszi egyedülállóvá. A monitorok 15, 17 és 19 colos változatban kaphatók, felbontásuk – mérettől függően – 1024×768 képponttól 1280×1024 képpontig terjed. Az új monitorok kezelése a Németországban kifejlesztett, hat nyelven használható, logikus felépítésű OSD menürendszernek köszönhetően különösen egyszerűvé vált. A Fujitsu Siemens Computers új LCD monitorainak tervezésekor azt a célt tartotta szem előtt, hogy a felhasználók számára végre lehetőség nyíljon egy minden eddiginél esztétikusabb irodai környezet kialakítására, miközben a legmodernebb technológiára épülő eszközöket használják.

A monitor család alapmodelljei (Basic Line: B15-1 és B17-1) azok számára is igen kedvező alternatívát jelentenek, akik alacsony anyagi ráfordítás mellett szeretnének kiváló minőségű, és esztétikus formavilágú irodai berendezésekhez jutni. Ebben a kategóriában a felhasználók 15 és 17 colos képátlójú monitorok közül választhatnak. A prémium család (Premium Line: P15-1, P17-1, P19-1) modelljei a legkomolyabb követelményeket is kielégítő, 15, 17 és 19 colos méretekben is megvásárolhatóak. Az új monitorokat ergonómiai szempontból is különösen vonzóvá teszi az állítható lábazat, és a 90 fokos elforgathatóság (portrait formátum).

A Fujitsu Siemens Computers új LCD monitorainak-megjelenítőinek kínálatában minden felhasználó megtalálja a szükségleteihez legjobban illeszkedő modellt. Az új monitorok a funkcionalitás és a design tökéletes kombinációját alkotják és innovatív kiegészítőként támogatják a professzionális SCENIC PC-k tökéletes működését. Az IF Design Award 2003 tervezői díjjal jutalmazott monitorok hátulról is esztétikus látványt nyújtanak, így hatékonyan segítik elő a színvonalas vizuális környezet megteremtését olyan, az ügyfelek kényelmét kiváltképp szem előtt tartó intézményekben is, mint például a bankok vagy jegyárusító helyek.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp