Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új LCD-monitorok a Fujitsu Siemens Computerstől

Laptop

Új LCD-monitorok a Fujitsu Siemens Computerstől

Már Magyarországon is beszerezhető a Fujitsu Siemens Computers két legújabb LCD monitor családja, melyeket kifejezetten a professzionális felhasználók sokrétű igényeinek kielégítésére terveztek.

A vállalat legfrissebben bemutatott új monitorcsaládjait a 2003-as ˝iF design˝ versenyen is díjnyertes SCENIC PC sorozathoz illő ezüst-fekete dizájn szín-, és ergonómikus formavilág teszi egyedülállóvá. A monitorok 15, 17 és 19 colos változatban kaphatók, felbontásuk – mérettől függően – 1024×768 képponttól 1280×1024 képpontig terjed. Az új monitorok kezelése a Németországban kifejlesztett, hat nyelven használható, logikus felépítésű OSD menürendszernek köszönhetően különösen egyszerűvé vált. A Fujitsu Siemens Computers új LCD monitorainak tervezésekor azt a célt tartotta szem előtt, hogy a felhasználók számára végre lehetőség nyíljon egy minden eddiginél esztétikusabb irodai környezet kialakítására, miközben a legmodernebb technológiára épülő eszközöket használják.

A monitor család alapmodelljei (Basic Line: B15-1 és B17-1) azok számára is igen kedvező alternatívát jelentenek, akik alacsony anyagi ráfordítás mellett szeretnének kiváló minőségű, és esztétikus formavilágú irodai berendezésekhez jutni. Ebben a kategóriában a felhasználók 15 és 17 colos képátlójú monitorok közül választhatnak. A prémium család (Premium Line: P15-1, P17-1, P19-1) modelljei a legkomolyabb követelményeket is kielégítő, 15, 17 és 19 colos méretekben is megvásárolhatóak. Az új monitorokat ergonómiai szempontból is különösen vonzóvá teszi az állítható lábazat, és a 90 fokos elforgathatóság (portrait formátum).

A Fujitsu Siemens Computers új LCD monitorainak-megjelenítőinek kínálatában minden felhasználó megtalálja a szükségleteihez legjobban illeszkedő modellt. Az új monitorok a funkcionalitás és a design tökéletes kombinációját alkotják és innovatív kiegészítőként támogatják a professzionális SCENIC PC-k tökéletes működését. Az IF Design Award 2003 tervezői díjjal jutalmazott monitorok hátulról is esztétikus látványt nyújtanak, így hatékonyan segítik elő a színvonalas vizuális környezet megteremtését olyan, az ügyfelek kényelmét kiváltképp szem előtt tartó intézményekben is, mint például a bankok vagy jegyárusító helyek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés