Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyaroffice 2.0

Laptop

Magyaroffice 2.0

A Multiráció 2001-ben elindított Magyaroffice projektje új fázisba lépett.

A tavalyelőtt útjára bocsátott termékváltozatokból immár közel 30.000 licencet értékesítettek. A projekt nem titkolt célja volt, hogy alternatívát teremtsen a korábban egyeduralkodó szoftverterméknek, s ezáltal hozzájáruljon egyrészt a hazai szoftverfejlesztés erősödéséhez, másrészt a vállalatok és intézmények költséghatékonyabb informatikai fejlesztéseihez. Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002 októberében meghirdetett ITP 1-5 pályázatain eddig elnyert számítógépes konfigurációk többségével a Multiráció partnerei Magyaroffice irodai alkalmazásokat szállítottak. Csak e projektek keretében már mintegy 6.000 felhasználó választotta valamelyik termékváltozatot.

Továbblépés: Magyaroffice 2.0 termékcsalád

Új szoftvercsomagunk számos hatékonyságnövelő újdonságot és továbbfejlesztést tartalmaz, melyek közül a legfontosabb újdonságok listája megtalálható honlapunk Partner-oldalain is. Csak néhányat röviden kiemelve: nagyobb sebesség, továbbfejlesztett kezelőfelület, továbbfejlesztett MS-kompatibilitás (köztük Office Sytem 2003 illetve PocketPC file-szűrők!), közvetlen PDF-export, makrórögzítés, nyelvhelyesség-ellenőrzés, CTL-támogatás (függőleges illetve kétirányú írás), külső programozhatóság, részletesebb multimédiás súgó, újabb magyar clipartok, sablonok, bővített térképdiagram-modul, továbbfejlesztett MinimálLinux stb.

Az új termékcsalád 3 termékverzióban kerül a piacra, elsőként a MagyarOffice 2.0 Professzionális jelenik meg. A termékverziók tartalmát a felhasználói visszajelzések alapján állítja össze a fejlesztő – az árazás pedig tovább fog egyszerűsödni a kedvezmények (felhasználó illetve licencszám szerinti) tekintetében is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés