Connect with us

technokrata

Intel viszonteladói konferencia Budapesten

Laptop

Intel viszonteladói konferencia Budapesten

A rendezvénysorozat budapesti állomása a MOM Park.

Az Intel Corporation viszonteladói konferenciát (Intel Channel Conference) rendez Budapesten. Az európai, közel-keleti és afrikai országokat összefogó EMEA-régió 51 országának 110 városában – köztük Budapesten – évente két alkalommal megrendezett konferencia az Intel jövőbeni terveit és technológiai fejlesztéseit hivatott megismertetni a vállalat helyi ügyfeleivel. A rendezvény emellett a helyi piacok problémáinak megvitatására, valamint a vélemény- és tapasztalatcserére is kiváló alkalmat biztosít.

A Budapesten megrendezendő egész napos konferencia résztvevői előadásokat hallhatnak az Intel képviselőitől az asztali és szerverrendszerekkel, valamint a mobil megoldásokkal kapcsolatos legfrissebb hírekről. A fő témák között a konvergens technológiák, az asztali, mobil és szerverplatformok, illetve az Intel értékesítési programjai is szerepelnek.

A viszonteladói konferencia a viszonteladói programok résztvevői számára szervezett Intel-oktatások egyike.

Az Intel viszonteladói a vállalat termékintegrátori programjához (Intel Product Integrator program, IPI) vagy rendszerépítői programjához (Intel Premier Provider, IPP) csatlakozhatnak. Az Intel Product Integrator program – az Intel Reseller kezdeményezés keretében elérhető elektronikus kommunikációt kiegészítve – pénzügyi támogatást, viszonteladói kedvezményeket, fejlesztési marketingalap-hozzájárulást, emelt szintű garanciális cserelehetőséget és kiemelt technikai támogatást biztosít a résztvevők számára.

Az Intel Premier Program az Intel termékeit és technológiáit magas szinten alkalmazó és irántuk elkötelezett, minősített rendszerépítők részvételével zajlik. Legyen szó akár az asztali, a mobil, a vezeték nélküli vagy a szerverrendszerek szegmenséről, az Intel Premier Provider program segítségével a rendszerépítők javíthatják piaci ismertségüket, hitelesebben léphetnek fel leendő vásárlóikkal szemben, és különféle eszközöket vehetnek igénybe forgalmuk élénkítésére és ismereteik elmélyítésére. Ez a program sokféle kapcsolatépítési, technikai, pénzügyi és marketingelőnyt kínál. A fenti lehetőségek mindegyike a résztvevők hozzáértésének, nyereségességének és árbevételének növelését szolgálja.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle