Connect with us

Hirdetés

technokrata

TvNetWork a telefonszolgáltatás kapujában: valódi alternatíva és alacsonyabb árak

Laptop

TvNetWork a telefonszolgáltatás kapujában: valódi alternatíva és alacsonyabb árak

890 a TvNetWork számai.

A 890-es kezdetű telefonszámok lesznek a TvNetWork előfizetőié, amikor a cég hamarosan megindítja telefonszolgáltatást. Az ötvenezer háztartást érintő szolgáltatás az első lesz Magyarországon, amely a korábbi szolgáltatóktól teljesen független, és így valódi alternatívát és olcsóbb árakat jelent az ügyfelek számára.

A TvNetWork Rt. kapta meg a 890-nel kezdődő számmezőt a telefonszolgáltatás biztosításához, a HÍF engedélyeztetés már korábban lezajlott. A TvNetWork több éve dolgozik a hálózat alapjainak megteremtésén, az ország több településén építettek ki szélessávú internetezésre és telefonszolgáltatásra is alkalmas hálózatot, az összes beruházás meghaladta az egymilliárd forintot. A nyár folyamán lezajlottak a műszaki tesztek, és már éles felhasználók bekapcsolásával folyik a nyilvános ingyenes tesztüzem.

A TvNetWork telefonszolgáltatása heteken belül elindulhat. Jelenleg mintegy 50.000 háztartást érinthet a szolgáltatás, a TvNetWork által kiépített – korábban csupán szélessávú internetezésre, illetve kábeltelevíziózásra használt – hálózatokon. A TvNetWork telefon-előfizetői számára kétféle technikai megoldás kínálkozik: hagyományos, úgynevezett „csavart érpáras” telefonhálózaton, hagyományos készülékkel, illetve IP telefonnal.

A TvNetWork előfizetők hálózaton belül ingyen telefonálhatnak, a hamarosan létrejövő összekapcsolási szerződések értelmében pedig bármely más hálózatba is indíthatnak, illetve onnan fogadhatnak hívásokat. A TvNetWork úgy alakította ki árait, hogy minden viszonylatban versenyképes legyen a többi szolgáltató áraival, néhány területen – például a tengerentúli hívások esetén – pedig rendkívül olcsóak a tarifái.

Kabay Tamás általános vezérigazgató-helyettes elmondta, hogy a TvNetWork telefonszolgáltatása valóban független a jelenlegi hálózatoktól, így nagyon olcsó tarifákat tudnak kialakítani. Nemes Attila a TvNetWork elnöke kiemelte, hogy a valódi piaci verseny alapja a széles kínálat, és a TvNetWork az első valóban „alternatívnak” tekinthető telefonszolgáltató, hiszen saját hálózatra alapozva kínálják a szolgáltatást.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés