Connect with us

technokrata

Forgalomba került az új Adobe Creative Suite

Laptop

Forgalomba került az új Adobe Creative Suite

A Photoshop, az Illustrator, az InDesign és a GoLive új, teljes frissítésű változatai hamarosan a boltokba kerülnek.

Az Adobe ma hozta forgalomba az Adobe Creative Suite termékcsomagot. Az Adobe Creative Suite egyesíti az Adobe Photoshop CS, Adobe Illustrator CS, Adobe InDesign CS és Adobe GoLive CS programok új, teljes verziós frissítését. Ezen kívül tartalmazza az Acrobat 6.0 Professionalt, és meghonosítja a Version Cue file-változat kezelőt. A teljesen új Adobe Creative Suite egy olyan tervezőkörnyezet, amely napjaink kreatív szakembereinek megad mindent, amihez a gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb tartalomkészítéshez, és nyomdai, illetve internetes megjelentetéshez szükségük van.

A kreatív alkalmazások új, teljes verziós frissítéseinek szállítását az Adobe a hét másik felében fogja bejelenteni. A Photoshop CS hamarosan kapható lesz az Illustrator, az InDesign és a GoLive ˝CS˝ változataival együtt. A hagyományos verziószámok helyett az új verzióknál már a “CS” jelölést alkalmazza az Adobe, amivel a kreatív eszközök nagyfokú integrációját jobban kifejezi

Az integráció új korszaka

Az Adobe Creative Suite Premium Edition a következő fontos Adobe alkalmazásokat egyesíti: a Photoshop CS mellett Adobe ImageReady CS, Illustrator CS, InDesign CS és GoLive CS, amelyeket a Version Cue kapcsol össze. Az Adobe PDF formátum fontos szerepet játszik a korszerű webes és nyomdai produktív munkafolyamatokban, ennek támogatása érdekében az Acrobat 6.0 Professional is az Adobe Creative Suite része.

Az Adobe Creative Suite-ot erősíti a Version Cue, egy újszerű file-kezelő rendszer, amellyel a tervezők hatékonyságukat növelhetik, és tarthatják a szoros határidőket. Mindegy, hogy a tervezők egy file legújabb példányát, vagy egy régebbi változatát keresik, mert a Version Cue segítségével a felhasználók Photoshop CS-ben, Illustrator CS-ben, InDesign CS-ben, és GoLive CS-ben megtekinthetik a képek bélyegnézeteit, vagy XMP metaadatokat kereshetnek a változatok széljegyzeteiben, kulcsszavakban, szerzőkben, dátumokban, és egyebekben.

Az Adobe Creative Suite kapható Standard Edition változatban is, amely a GoLive CS és az Acrobat 6.0 Professional kivételével ugyan ezeket az elemeket párosítva nyomdai tervezéshez és szedéshez biztosít korszerű megoldást. Az újonnan bemutatott Adobe Studio segítségével pedig az Adobe erőforrásokat biztosít a részletes tippekhez, élvonalbeli eszközökhöz és kényelmes szolgáltatásokhoz a felhasználók számára.

Beszerzési lehetőségek

Az Adobe Creative Suite CE verziójának Mac OS X 10.2.4, Microsoft Windows 2000 (2. szervizcsomag), és Windows XP Professional és Home Edition környezetben futó változata 2003. december első felében lesz elérhető Magyarországon. A CE verzió támogatja a közép-európai karaktereket, valamint a szöveges file-ok importját platformtól függetlenül. Az angol változaton kívül hamarosan várható a termékcsomag egyes programjainak magyar kezelőfelületű változata.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle