Connect with us

technokrata

Hosszabb védelem a vállalati asztali gépeknek az APC szünetmenteseivel

Laptop

Hosszabb védelem a vállalati asztali gépeknek az APC szünetmenteseivel

Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy bővíti Back-UPS szünetmentes tápegységeinek családját a Back-UPS RS 1000VA és 1500VA egységgel.

A több kimenetet, automatikus feszültségszabályozást (AVR), hosszabb áthidalási időt biztosító, és kis helyet igénylő új egységek már alkalmasak több PC, két 21 hüvelykes monitor és több perifériás berendezés védelmére. A Back-ek 90 illetve 120 perces áthidalási időt biztosítanak, amely egy kiegészítő akkumulátorral akár 6 órányira is növelhető.

A Back-UPS RS magas szintű akkumulátoros kiegészítő táplálást és teljeskörű, az adatvonalakra is kiterjedő túlfeszültségvédelmet biztosít, amely megvédi a PC-t, a házimozit és az átviteli eszközöket az esetleges feszültségproblémáktól. Az egység AVR funkciója mind túlfeszültség, mind pedig részleges feszültségkiesés esetén stabil tápfeszültséget biztosít a számítógépnek, így a felhasználók a problémák észlelése nélkül zökkenőmentesen végezhetik a munkájukat. A Back-ek nyolc kimenete közül hat túlfeszültségvédelmet és akkumulátoros üzemet biztosít, kettő pedig a perifériás berendezéseket (nyomtató, szkenner stb.) védi a túlfeszültség ellen.

˝A mai vállalati asztali konfigurációk számos perifériát tartalmaznak, ezért védelmükhöz több kimenet, nagyobb teljesítmény és hosszabb áthidalási idő szükséges. A felhasználók költséghatékony és megbízható megoldásokat keresnek hardvereszközeik és – ami ezeknél is fontosabb – az asztali gépeiken tárol adatok védelmére˝ – fejtette ki Bíró Viktor, az APC Magyarország képviseleti vezetője. ˝A Back-UPS RS erre nyújt megoldást azzal, hogy több kimenetet tartalmaz és hosszabb áthidalási időt biztosít, valamint lehetővé teszi a fájlok elmentését és a szoftverek automatikus és biztonságos leállítását˝.

Egy átlagos számítógépes konfiguráció számára a Back-UPS RS 1000 (600 W-os) egység 90 perc, a Back-UPS RS 1500 (865 W-os) egység pedig akár 120 perc áthidalási időt biztosít. Ezen felül a Back-UPS RS 1500 áthidalási ideje egy külön megvásárolható kiegészítő akkumulátorral 360 percre növelhető.

Az USB csatlakozóval felszerelt Back-UPS RS egységnek alaptartozéka az APC könnyen használható, magyar nyelven is rendelkezésre álló, PowerChute(r) Personal Edition szoftvere, amely biztonságos rendszerleállítást és sokoldalú tápfelügyeleti funkciókat kínál Windows (XP, ME és 98) és Macintosh OS X operációs rendszereken.

A kompakt, torony kivitelű Back-UPS RS padlóra állítható vagy tálcára szerelhető (2U magasság) és kényelmesen elhelyezhető a képernyő vagy az asztallap alatt. Az egység akkumulátorait a felhasználók is kicserélhetik, intelligens akkumulátor-felügyeleti rendszere pedig biztosítja az akkumulátorok maximális teljesítményét és megbízhatóságát.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle