Connect with us

technokrata

Frissül az Apple eMac termékcsalád

Laptop

Frissül az Apple eMac termékcsalád

Az Apple bemutatta az otthoni és oktatási felhasználóknak szánt eMac termékcsalád legújabb modelljeit.

A 17 colos képernyőt és PowerPC G4 RISC processzort tartalmazó új modellek jelenleg a legkedvezőbb árú asztali Mac számítógépek, és mostantól a Mac OS X legújabb, 10.3 Panther változatával kerülnek forgalomba. Minden új eMac modellhez választható az ultra gyors, IEEE 802.11g szabvány szerinti AirPort Extreme rádiós hálózati illesztő, melynek segítségével Wi-Fi eszközök és hálózatok ezreihez lehet csatlakozni.

Az új eMac modellekhez a Mac OS X 10.3 Panther operációs rendszer és az Apple integrált iLife szoftver csomagja tartozik, mely tartalmazza a digitális zenei könyvtár kezelésére fejlesztett iTunes 4 szoftvert, a digitális fényképek rendszerezésére és bemutatására szánt iPhoto 2 szoftvert, a digitális videók szerkesztésére fejlesztett iMovie 3 alkalmazást, valamint a CD-RW/DVD-R SuperDrive meghajtóval felszerelt modelleken az iDVD programot is.

A most bemutatott új eMac modellek a Mac OS 9 operációs rendszerhez fejlesztett szoftvereket a Mac OS X Classic kompatibilitási környezetén keresztül futtatják csak; az új Mac gépek már csak a Mac OS X rendszerrel indíthatók el.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp