Connect with us

technokrata

Fizessen 30 százalékkal kevesebbet – és tartsa meg régi telefonszámát!

Laptop

Fizessen 30 százalékkal kevesebbet – és tartsa meg régi telefonszámát!

A PanTel Rt. bejelentette, hogy az év végéig tartó akciója keretében új, ISDN szolgáltatást rendelő előfizetői számára azok jelenlegi helyi telefonszolgáltatójának alap-listaáraihoz képest 30%-kal olcsóbb árakat biztosít. A szolgáltató új előfizetői megtarthatják meglévő telefonszámaikat is.

A tervek szerint 2004. január elsején lép hatályba az új Elektronikus Hírközlési Törvény, amely rendelkezik arról, hogy a távközlési szolgáltatóknak lehetővé kell tenni a számhordozhatóságot, azaz az előfizető úgy válthat szolgáltatót, hogy megtarthatja korábbi vezetékes telefonszámát. Az új rendelkezésre az európai uniós jogharmonizáció miatt is szükség van, az Európai Unió ugyanis elvárja a csatlakozó országok távközlési szolgáltatóitól a számhordozhatóság lehetőségének biztosítását.

A PanTel Rt., Magyarország vezető alternatív távközlési szolgáltatója a piacon elsőként áll elő egy olyan ajánlattal, amelyben egyrészt a számhordozhatóság lehetőségét kínálja az előfizetőknek, másrészt igen jelentős árkedvezményt biztosít számukra. A valódi verseny elindulásához elengedhetetlen számhordozhatóságot nagy várakozás előzi meg. Tapasztalatok szerint a vállalatok és intézmények szinte kivétel nélkül ragaszkodnak meglévő telefonszámaikhoz, a számhordozhatóság lehetőségével élve azonban anélkül válthatnak olcsóbb szolgáltatásra, hogy az egyébként felmerülő számos járulékos költséget (céges brosúrák, névjegyek újranyomtatása, számátíratási díjak stb.) nem kell felvállalniuk.

A november 1-től december 31-ig tartó akcióban kínált ISDN szolgáltatás olyan üzleti és intézményi előfizetők számára nyújthat jelentős költségcsökkenést a távközlési kiadások terén, amelyek havi telefonforgalma meghaladja a bruttó 300.000 forintot. A PanTel Rt-vel az akció keretében szerződő intézmények vagy vállalatok garantáltan minimum 30 százalékkal olcsóbban beszélhetnek eddigi szolgáltatójuk alap-díjcsomagjaihoz képest, a csúcsidőben kezdeményezett helyi, távolsági és nemzetközi irányba indított vezetékes hívások esetén, valamint kedvezőbb áron vehetik igénybe a mobilirányú hívásokat is. A percdíjak csúcsidőn kívül is rendkívül kedvezőek, nincs kapcsolási díj és a számlázás másodperc alapon történik. A havi előfizetési díjak alacsonyak, és jó hír, hogy az előfizetők további kedvezményeket kaphatnak a nemzetközi hívások esetén, amennyiben úgynevezett partner országba indítanak hívást. A PanTel vállalja a telefonszámok átírásával kapcsolatos adminisztrációt és annak költségét is.

A PanTel Rt. bízik abban, hogy a jogi szabályozás hamarosan lehetővé teszi majd hasonló akciók indítását a lakossági felhasználók részére is, és ezáltal az egyéni előfizetők telefonköltségei is jelentős mértékben csökkenhetnek majd.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp