Connect with us

technokrata

Adobe Video Collection – már Photoshoppal

Laptop

Adobe Video Collection – már Photoshoppal

Megjelent az Adobe Video Collection Professional változata, amely most tartalmazza az új kiadású Adobe Photoshop CS-t is.

A Photoshop 7 teljes verziós frissítésű jogutódja, a Photoshop CS véget vet a DVD-re, videóra és filmre képsorokat tervező videós szakemberek találgatásainkat. A nem négyzet alakú pixel támogatással a videós szakemberek pontos képanyagot készíthetnek képernyőre, mivel a képet úgy láthatják, ahogyan az a céleszközön megjelenik majd. A felhasználók bizalommal alkothatnak az előre beállított szabvány video méretekkel, így például a felvételekhez és feliratokhoz kipróbált automatikus beállításokkal. A Photoshop CS 16 bites támogatást is nyújtva megtartja a filmek gazdag színskáláját, és a termék szorosan együttműködik az Adobe Premiere Pro-val, az Adobe Encore DVD-vel és az Adobe After Effects-el. Az új vektoros festőmotor hagyományos művészeti technikákat, így például szén, pasztell és vizes vagy szárazecset hatásokat imitál.

Az Adobe Video Collection Professional változata a következőket biztosítja: digitális képszerkesztő eszközök; animált grafika és vizuális effektek; valós idejű kép- és hangszerkesztés; és DVD műsorkészítés. Újratervezték az Adobe videó szerkesztő programjának legújabb változatát, az Adobe Premiere Pro-t, hogy valós idejű editáló környezetet biztosítson javuló hatékonysággal és olyan professzionális eszközökkel együtt, amelyek kihasználják a Windows XP alatt futó Pentium-alapú rendszerek adta gyorsaságot. Hatékony új eszközöket tartalmaz az After Effects 6.0, amelyekkel a felhasználók a videó- és filmkészítést animált grafikákkal és vizuális effektekkel színesíthetik. Az Adobe Audition többsávos hangstúdiót biztosít professzionális minőségű hanganyagok hatékony előállításához. Az Adobe Encore DVD segítségével a felhasználók professzionális, többnyelvű DVD-ket készíthetnek, és a nagyfokú olvasási kompatibilitás érdekében azokat minden írható DVD formátumba kivihetik.

Árak és beszerzési lehetőségek

Az Adobe Video Collection for Windows XP Professional változata Photoshop CS-sel most kerül a boltokba, és 462 ezer forintos kalkulált fogyasztói áron lehet megvásárolni. A Photoshop CS-t nem tartalmazó standard változat 279 ezer forintos kalkulált fogyasztói áron vásárolható meg. A termékeket a hivatalos Adobe viszonteladóktól, illetve a licenc- és oktatási programok keretében lehet beszerezni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle