Connect with us

Hirdetés

technokrata

10 éves a Westel

Laptop

10 éves a Westel

A kerek évfordulónak meg lehet adni a módját.

A Westelnek nem csak a tízéves évforduló miatt van oka ünnepelni, hanem azért is, mert immár 3,6 millió üzletfelének nyújt mindennap megbízható és magas színvonalú szolgáltatást.

A Kapcsolat jegyében
Nemzetközi elvárásokat is teljesítő minőségi szolgáltatás, számos technológiai újítás, másfél tucat különböző szakmai kitüntetés – egyebek mellett ezek jellemzik a Westel Mobil Rt. elmúlt tíz esztendejét.

Szabad a választás: Előfizetéses díjcsomagok
A Westel havidíjas díjcsomagjai idén is számos kedvezménnyel, rendkívül kedvező készülékajánlatokkal, és az Aranykártyás hűségprogrammal “szólították meg” az ügyfeleket. Az előfizetéses csomagok terén a Westel kínálata a hazai mobilszolgáltatók között egyedülálló.

Szórakozás és munka a Westel wapoldalán
A Westel ügyfelei immár több mint 3 éve élvezhetik a ma már 777mobil névre hallgató waplap rendszeresen megújuló és folyamatosan bővülő szolgáltatásait. A wapozók nemcsak praktikus információkkal és percről percre frissülő hírekkel találkozhatnak, de elolvashatják e-mailjeiket is.

Mobilvásárlás: a telefonunk lesz a pénztárcánk?
A mobil kereskedelem lényege, hogy a felhasználók készülékükön keresztül rendelhetnek és vásárolhatnak meg mobiltelefonon használható alkalmazásokat, valamint más termékeket is.

Kézben tartott pénzügyek
Szinte mindenkinek van már mobiltelefonja, így joggal adódik a kérdés: miért ne lehetne a pénzügyeket is a kis készülékkel intézni? A Westel ügyfelei már ezt is megtehetik.

SMSmondó: olvasni vagy felolvasni
Ma már mindennapos dolog, hogy nemcsak magánéleti, hanem fontos, sőt sürgős információkat küldenek egymásnak a mobiltelefon-előfizetők: az SMS gyors, olcsó és diszkrét. Számtalan szituációban azonban nem túl biztonságos SMS-t olvasni. Az SMS-t, egy egyedülálló magyar fejlesztésnek köszönhetően már nemcsak elolvasni lehet, hanem a felhasználó meg is hallgathatja azt.

A kutatástámogatás
A Westel 1995-óta támogatja a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem mobiltávközlési kutatásaival összefüggő tevékenységét, és a Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai Kutatóintézete 2001. óta dolgozik együtt a Westellel a huszonegyedik század kommunikációjának kutatási programjában.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés