Connect with us

technokrata

10 éves a Westel

Laptop

10 éves a Westel

A kerek évfordulónak meg lehet adni a módját.

A Westelnek nem csak a tízéves évforduló miatt van oka ünnepelni, hanem azért is, mert immár 3,6 millió üzletfelének nyújt mindennap megbízható és magas színvonalú szolgáltatást.

A Kapcsolat jegyében
Nemzetközi elvárásokat is teljesítő minőségi szolgáltatás, számos technológiai újítás, másfél tucat különböző szakmai kitüntetés – egyebek mellett ezek jellemzik a Westel Mobil Rt. elmúlt tíz esztendejét.

Szabad a választás: Előfizetéses díjcsomagok
A Westel havidíjas díjcsomagjai idén is számos kedvezménnyel, rendkívül kedvező készülékajánlatokkal, és az Aranykártyás hűségprogrammal “szólították meg” az ügyfeleket. Az előfizetéses csomagok terén a Westel kínálata a hazai mobilszolgáltatók között egyedülálló.

Szórakozás és munka a Westel wapoldalán
A Westel ügyfelei immár több mint 3 éve élvezhetik a ma már 777mobil névre hallgató waplap rendszeresen megújuló és folyamatosan bővülő szolgáltatásait. A wapozók nemcsak praktikus információkkal és percről percre frissülő hírekkel találkozhatnak, de elolvashatják e-mailjeiket is.

Mobilvásárlás: a telefonunk lesz a pénztárcánk?
A mobil kereskedelem lényege, hogy a felhasználók készülékükön keresztül rendelhetnek és vásárolhatnak meg mobiltelefonon használható alkalmazásokat, valamint más termékeket is.

Kézben tartott pénzügyek
Szinte mindenkinek van már mobiltelefonja, így joggal adódik a kérdés: miért ne lehetne a pénzügyeket is a kis készülékkel intézni? A Westel ügyfelei már ezt is megtehetik.

SMSmondó: olvasni vagy felolvasni
Ma már mindennapos dolog, hogy nemcsak magánéleti, hanem fontos, sőt sürgős információkat küldenek egymásnak a mobiltelefon-előfizetők: az SMS gyors, olcsó és diszkrét. Számtalan szituációban azonban nem túl biztonságos SMS-t olvasni. Az SMS-t, egy egyedülálló magyar fejlesztésnek köszönhetően már nemcsak elolvasni lehet, hanem a felhasználó meg is hallgathatja azt.

A kutatástámogatás
A Westel 1995-óta támogatja a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem mobiltávközlési kutatásaival összefüggő tevékenységét, és a Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai Kutatóintézete 2001. óta dolgozik együtt a Westellel a huszonegyedik század kommunikációjának kutatási programjában.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp