Connect with us

EU-Fitness workshopok SAP rendszerekhez

Laptop

EU-Fitness workshopok SAP rendszerekhez

Novemberben három alkalommal workshopok keretében az Ernst & Young Tanácsadó Kft. megvilágítja a legfontosabb ÁFA-hoz kapcsolódó változásokat, ezzel párhuzamosan az SAP Hungary Kft. bemutatja az SAP rendszerben a változásokhoz kapcsolódó módosított folyamatokat.

Az SAP Hungary Kft. és az Ernst & Young Tanácsadó Kft. csaknem egyedülálló kezdeményezést jelentett be: workshop sorozatot hirdetnek, melynek célja a legfontosabb változások összefoglalása az általános forgalmi adó és az ezzel kapcsolatos adminisztratív és riporting követelmények területén, amelyek 2004-ben kerülnek bevezetésre.

A novemberben 3 alkalommal megrendezésre kerülő workshopok keretében az Ernst & Young Tanácsadó Kft. megvilágítja a legfontosabb ÁFA-hoz kapcsolódó változásokat, ezzel párhuzamosan az SAP Hungary Kft. bemutatja az SAP rendszerben a változásokhoz kapcsolódó módosított folyamatokat. Az egyes témák gyakorlati példákon keresztül kerülnek bemutatásra, melyek szemléltetik a szükséges beállításokat.

A szolgáltatáscsomag második lépéseként, a workshopok alkalmával vázolt területek felmérését, felülvizsgálatát ajánlják és végzik el. Az évek alatt összegyűlt tudásunk legjavát kínálják a komplex tanácsadási szolgáltatás keretében, alkalmazkodva ügyfelek egyedi igényeihez.

Az EU-Fitness szolgáltatáscsomag utolsó elemeként azoknak az ügyfeleknek kívánnak segítséget nyújtani, akik folyamataikat önállón kívánják felülvizsgálni és SAP-rendszerükben maguk hajtják végre a szükséges változtatásokat, de maximális biztonságban szeretnék érezni magukat abban a vonatkozásban, hogy minden releváns folyamatot megvizsgáltak az új szabályozás szempontjából és az összes szükséges beállítást elvégezték SAP-rendszerükben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom