Connect with us

technokrata

EU-Fitness workshopok SAP rendszerekhez

Laptop

EU-Fitness workshopok SAP rendszerekhez

Novemberben három alkalommal workshopok keretében az Ernst & Young Tanácsadó Kft. megvilágítja a legfontosabb ÁFA-hoz kapcsolódó változásokat, ezzel párhuzamosan az SAP Hungary Kft. bemutatja az SAP rendszerben a változásokhoz kapcsolódó módosított folyamatokat.

Az SAP Hungary Kft. és az Ernst & Young Tanácsadó Kft. csaknem egyedülálló kezdeményezést jelentett be: workshop sorozatot hirdetnek, melynek célja a legfontosabb változások összefoglalása az általános forgalmi adó és az ezzel kapcsolatos adminisztratív és riporting követelmények területén, amelyek 2004-ben kerülnek bevezetésre.

A novemberben 3 alkalommal megrendezésre kerülő workshopok keretében az Ernst & Young Tanácsadó Kft. megvilágítja a legfontosabb ÁFA-hoz kapcsolódó változásokat, ezzel párhuzamosan az SAP Hungary Kft. bemutatja az SAP rendszerben a változásokhoz kapcsolódó módosított folyamatokat. Az egyes témák gyakorlati példákon keresztül kerülnek bemutatásra, melyek szemléltetik a szükséges beállításokat.

A szolgáltatáscsomag második lépéseként, a workshopok alkalmával vázolt területek felmérését, felülvizsgálatát ajánlják és végzik el. Az évek alatt összegyűlt tudásunk legjavát kínálják a komplex tanácsadási szolgáltatás keretében, alkalmazkodva ügyfelek egyedi igényeihez.

Az EU-Fitness szolgáltatáscsomag utolsó elemeként azoknak az ügyfeleknek kívánnak segítséget nyújtani, akik folyamataikat önállón kívánják felülvizsgálni és SAP-rendszerükben maguk hajtják végre a szükséges változtatásokat, de maximális biztonságban szeretnék érezni magukat abban a vonatkozásban, hogy minden releváns folyamatot megvizsgáltak az új szabályozás szempontjából és az összes szükséges beállítást elvégezték SAP-rendszerükben.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák