Connect with us

Hirdetés

technokrata

EU-Fitness workshopok SAP rendszerekhez

Laptop

EU-Fitness workshopok SAP rendszerekhez

Novemberben három alkalommal workshopok keretében az Ernst & Young Tanácsadó Kft. megvilágítja a legfontosabb ÁFA-hoz kapcsolódó változásokat, ezzel párhuzamosan az SAP Hungary Kft. bemutatja az SAP rendszerben a változásokhoz kapcsolódó módosított folyamatokat.

Az SAP Hungary Kft. és az Ernst & Young Tanácsadó Kft. csaknem egyedülálló kezdeményezést jelentett be: workshop sorozatot hirdetnek, melynek célja a legfontosabb változások összefoglalása az általános forgalmi adó és az ezzel kapcsolatos adminisztratív és riporting követelmények területén, amelyek 2004-ben kerülnek bevezetésre.

A novemberben 3 alkalommal megrendezésre kerülő workshopok keretében az Ernst & Young Tanácsadó Kft. megvilágítja a legfontosabb ÁFA-hoz kapcsolódó változásokat, ezzel párhuzamosan az SAP Hungary Kft. bemutatja az SAP rendszerben a változásokhoz kapcsolódó módosított folyamatokat. Az egyes témák gyakorlati példákon keresztül kerülnek bemutatásra, melyek szemléltetik a szükséges beállításokat.

A szolgáltatáscsomag második lépéseként, a workshopok alkalmával vázolt területek felmérését, felülvizsgálatát ajánlják és végzik el. Az évek alatt összegyűlt tudásunk legjavát kínálják a komplex tanácsadási szolgáltatás keretében, alkalmazkodva ügyfelek egyedi igényeihez.

Az EU-Fitness szolgáltatáscsomag utolsó elemeként azoknak az ügyfeleknek kívánnak segítséget nyújtani, akik folyamataikat önállón kívánják felülvizsgálni és SAP-rendszerükben maguk hajtják végre a szükséges változtatásokat, de maximális biztonságban szeretnék érezni magukat abban a vonatkozásban, hogy minden releváns folyamatot megvizsgáltak az új szabályozás szempontjából és az összes szükséges beállítást elvégezték SAP-rendszerükben.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés