Connect with us

technokrata

Az EU hírközlési szabályozásáról tárgyalnak Budapesten

Laptop

Az EU hírközlési szabályozásáról tárgyalnak Budapesten

Az Európai Unió hírközlési szabályozásáról tartanak előadást október 22-én Budapesten az Európai Távközlési Versenyszövetség tagjai.

A parlamenti vitára bocsátott Egységes Hírközlési Törvény tervezete kapcsán az Európai Unió hírközlési szabályozásáról tartanak előadást október 22-én Budapesten az Európai Távközlési Versenyszövetség (ECTA, European Competitive Telecommunications Association) tagjai.

Az Egységes Hírközlési Törvény tervezetének parlamenti megvitatása kapcsán rendezett nyilvános rendezvényen az egységes európai távközlési szabályozás működéséről tart előadást Szántó Tibor, az Európai Bizottság informatikai főigazgatóságának Magyarországért felelős új tisztviselője. Az előadás sorozaton Lucy Byers, a nagy-britanniai hírközlési felügyelet képviselője bemutatja az OFTEL és az Európai Bizottság együttműködését, utána az EU-szabályozás várható hazai hatásait részletezi Szathmári Géza, az Alternatív Távközlési Szolgáltatók Egyesületének (ATSzE) elnöke. Az eseményen előadást tart Andy Tarrant, az ECTA szabályozási ügyekkel foglalkozó igazgatója, az európai szabályozás megvalósításáról és az ECTA távközlési vállatoknak nyújtott segítségéről.

A nyilvános és ingyenes előadásokat kerekasztal beszélgetés zárja, mely során az előadók válaszolnak a közönség kérdéseire.

Az Európai Távközlési Versenyszövetség (ECTA) Európa vezető távközlési szolgáltatóinak szakmai szervezete. A piaci versenyt támogató szövetség céljai között szerepel a távközlési liberalizáció támogatása és elősegítése, a távközlési piac szereplőinek képviselete a törvényhozói és felügyeleti szervek felé, valamint új távközlési szereplők piacra lépésének segítése az Európai Unióban.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp