Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eladták a tízezredik számítógépet a Sulinet Expressz keretében

Laptop

Eladták a tízezredik számítógépet a Sulinet Expressz keretében

Már 10.000 számítógépet, illetve közel 40.000 számítástechnikai eszközt és alkatrészt vásároltak a programban. A vásárlások összértéke szerdán átlépte a 3 milliárd forintos határt.

A Sulinet Expressz – számítógépet adókedvezménnyel, a Sulinet Expressz programon belül, azt hivatott elősegíteni, hogy – főként az oktatáshoz kapcsolódóan – minél több háztartásba kerüljön otthoni számítógép, illetve a már meglévőket korszerűsíteni, fejleszteni tudják a családok. Mindkét cél nagyon fontos, hiszen Magyarország az otthoni PC-vel való ellátottság területén egyelőre jelentősen elmarad az európai uniós átlagtól.

A Sulinet Expressz – számítógépet adókedvezménnyel programnak köszönhetően eddig több mint 10.000 háztartásba került személyi számítógép. A program egyik fő célkitűzése, hogy olyan családok is számítógéphez jussanak, akiknek erre egyébként nem lenne módja.

A program indulása óta folyamatosan és gyorsuló tempóban növekszik a vásárlások összértéke.

Az eddig eladott több mint 10.000 számítógépes konfiguráció értékben több mint felét teszi ki az összeladásnak. A programban összeállított konfigurációk mindegyike úgy lett kialakítva, hogy a számítógépek minden alapvető felhasználói célnak megfeleljenek, legyen szó munkáról, tanulásról, internetezésről vagy játékról. Operációs rendszer, CD-író, video- és hangkártya, modem, alapvető tartozéka minden, a program keretében megvásárolható számítógépnek. Sőt, a gép mellé új és kényelmes elektronikus adathordozó eszközt (USB pendrive-ot) is kapnak a vásárlók. Minden konfiguráció mellé 3 év garancia jár.

Az informatikai termékek gyors technikai avulása miatt, az is fontos, hogy a már meglévő számítógépeket folyamatosan korszerűsíteni lehessen. A vásárlási adatokból kitűnik, sokan már meglévő eszközeiket cserélik le, vagy vásárolnak magasabb technológiai paraméterekkel rendelkezőket. Az eddigi adatok alapján legtöbben processzort, memóriát, illetve az egyedi termékek közül monitort és nyomtatót vásároltak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés