Connect with us

technokrata

Creative Rhomba: MP3 zene, FM rádióvétel, hangrögzítés

Laptop

Creative Rhomba: MP3 zene, FM rádióvétel, hangrögzítés

A Creative bejelentette a Creative Rhomba MP3 lejátszót 256 MB memóriával, FM rádióvevővel, és hangrögzítési lehetőséggel.

Ez a vonzó új termék kompakt, elegáns, és tartós, tökéletes a mai kor aktív emberének ingázás, futás, vagy utazás közben. Nagy tárkapacitásának köszönhetően akár 120 WMA, vagy 60 MP3 zeneszámot tárolhat, elegendő teret nyújtva a felhasználóknak hogy összeállíthassák és élvezhessék kedvenc zenéiket. A lejátszás terén is sokat nyújt, a beépített lítium-ion akkumulátor akár 10 órás lejátszási időt biztosít, ami a gyors PC-s kapcsolatért is felelős USB porton keresztül kényelmesen feltölthető.

Az FM rádióvevő segítségével a felhasználók nyomon követhetik kedvenc műsoraikat és a híreket. A legfrissebb futball eredményektől kezdve életbevágó választási eredményekig, vagy világméretű eseményekig mindenről tudósít a Rhomba. Ezen felül meg is örökíthetünk vele fontos eseményeket a közvetlen felvételi lehetőséggel. Azon felhasználóknak pedig, akik ki akarják használni az akár 16 órányi hangos jegyzet, vagy fontos munkahelyi találkozó felvételének lehetőségét, beépített mikrofon segíti munkájukat.

Természetesen a Creative Rhomba egyszerűen, magától értetődően használható. A vezérlőbillentyűk elhelyezése jól átgondolt, hogy minden funkció elérhető legyen a rendszer egy kézzel való használata esetén is. Ezen felül a nagy, háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző tisztán mutatja a lejátszási és beállítási adatokat, és segítségével gyorsan elérhetjük a sok funkciót. A lejátszóhoz a Creative MediaSource programcsomagot mellékeljük, amellyel a felhasználók könnyen MP3 formátumba konvertálhatják CD lemezeiket.

˝A Creative Rhomba fenntartja a Creative elkötelezettségét azon felhasználók iránt, akik minél több funkciót és jobb használhatóságot igényelnek˝ – magyarázza Julie McGuire a Creative digitális audiolejátszóinak európai üzleti menedzsere. ˝Ideális szabadidős, vagy üzleti felhasználásra, és a legújabb technológiát ötvözi kompakt méretekkel, hosszú lejátszási idővel, és a használat könnyedségével˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle