Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kamerával felszerelt kis Sony noteszgép

Laptop

Kamerával felszerelt kis Sony noteszgép

A Sony Vaio TR2A modellje kicsiny méreteivel és beépített kamerájával hívja fel magára a figyelmet.

A noteszgép az Intel Centrino mobiltechnológiájára építkezik; ebből következően egy Pentium M processzort foglal magába (egy 1 GHz-es órajelen működő, ultraalacsony energiaigényű változatot). Operatív tárának mérete 512 MB. Szélesképernyős LCD-je 10,6 col nagyságú, mely maximálisan 1280×768 pixel felbontásra képes. A kijelzőt az Intel 855GM alaplapi chipkészletbe integrált videovezérlő bírja működésre.

Egy 40 GB-os merevlemez felelős az adatok tárolásáért, melyet egy DVD/CD-RW kombómeghajtó egészít ki. Opcionálisan floppy drive is kérhető a kicsiny noteszgéphez. A külvilággal való kapcsolattartásért a megszokott párosítás (integrált 56 Kbps-os modem, 10/100 Mbps-os Ethernet csatoló) mellett az egyre gyakoribbá váló vezetékmentes csatlakozást (802.11b) biztosító modul felel.

Beépített sztereó hangszórókkal rendelkezik, és támogatja a Dolby fejhallgató technológiát is. Képes fogadni a Memory Stickeket, így könnyedén megtekinthetők a notebookon az egyéb digitális eszközökkel készített fotók, videók. Ezen Vaio egyik legnagyobb érdekessége a beépített kamera, mely álló és mozgóképeket egyaránt képes rögzíteni (maximálisan VGA, azaz 640×480 pixel felbontásban).

Két darab 2.0-s USB csatolóval is ellátták az ideális körülmények között akár 7 óráig is üzemképes noteszgépet (nagyobb akkumulátorral a használat ideje akár 11 órára is bővülhet). Az operációs rendszerként Windows XP Home változatot futtató eszköz ára 2200 dollár.

Fizikai paraméterek

Méret: 26,5×18,5×3,6 cm
Tömeg: 1,4 kg



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés