Connect with us

technokrata

Új Toshiba Satellite noteszgép, vezetékmentes kapcsolattal

Laptop

Új Toshiba Satellite noteszgép, vezetékmentes kapcsolattal

Szemben a másik, most bejelentett Tohisba notebookkal, ezt az eszközt vezetékmentes hálózati hozzáférés lehetőségével is ellátták.

A noteszgép lelke egy 2,8 GHz-es órajelű, eredetileg asztali számítógépekbe tervezett Pentium 4-es processzor. Operatív tára is a desktop PC-ket idézi: 512 MB-nyi PC2100-as DDR SDRAM került bele (kétszer 256 MB-os modulok formájában). Kijelzőjének mérete megegyezik a másik, most bejelentett Satellite modellével: 15 colos képátlója XGA felbontással (1024×768 pixel) párosul.

60 GB kapacitással bíró háttértárának lemezei percenként 4200 fordulatos sebességgel működnek. Optikai meghajtója egy, manapság igen népszerű kombó drive, mely a DVD-k és CD-k olvasására egyaránt képes, sőt, ez utóbbi médiát írni is tudja. A külvilággal való kapcsolattartás lehetőségei sincsenek lekorlátozva, a felhasználó igényei szerint ez történhet: Etherneten (10/100 Mbps) keresztül, az integrált 56 Kbps-os modem révén illetve a szintén integrált Atheros Wi-Fi (802.11g) vezetékmentes elérés által.

A 3 darab 2.0-s USB és egy párhuzamos porttal szintén ellátott hordozható számítógép Windows XP Home operációs rendszert kapott, valamint egy Microsoft Works is a leendő tulajdonosok rendelkezésére áll (csakúgy, mint a Secure Digital slot). Mindez 1550 dollárba kerül.

Fizikai paraméterek

Méret: 33,5x29x4,75 cm
Tömeg: 3,6 kgSzólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle