Connect with us

Hirdetés

technokrata

SuSE: újítás szervertéren is

Laptop

SuSE: újítás szervertéren is

Nemrég jelentette be a német SuSE, hogy operációs rendszerének kiadja legújabb változatát; s kiderült az is, hogy a szerverek számára készített OS is hamarosan megújul.

A következő hónapban fogja kiadni a disztribútor operációs rendszerének szerverekre szánt, elsősorban kis és közepes vállalatok által alkalmazott változatát. A Standard Server 8 termék mind az Intel, mind az AMD 32 bites CPU-ival együtt tud dolgozni, s támogatja a kétprocesszoros számítógépeket is. Voltaképp a SuSE Linux Enterprise Server 8 kódjára alapul, ám nem támogatja a 64 bites technológiát.

Website-ok hostolása, e-mail adatforgalom kezelése, nyomtatási feladatok menedzselése, állományok hálózatokon keresztüli megosztása és más számítógépek számára internetes gateway-ként való működés – a fentiek mindegyikére tökéletesen alkalmas lesz az új változat, közölték a cég szóvivői. A rendszert webes felületen, távolról is lehet adminisztrálni, illetve biztonságos hozzáférést is kínál VPN használatával.

A Standard Server 8 450 dollárba fog kerülni az USA-ban, és akár online is megvásárolható lesz november elejétől. Ez az ár magában foglalja a szoftvert, a dokumentációt, a telepítési támogatást és a követési programban való egy éves részvételt is. Összehasonlításképp, a SuSE Linux Enterprise Server 8 750 dollárba kerül.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés