Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Photoshop Album 2.0 – további részletek

Laptop

Adobe Photoshop Album 2.0 – további részletek

További részletek az Adobe új, a digitális fényképek szervezését segítő alkalmazásáról.

Az Adobe Photoshop Album 2.0 verziója révén a fogyasztók gyorsan és egyszerűen képesek digitális fényképemlékeiket megtalálni, kijavítani, megosztani és megóvni. A kényelmes felhasználói felülettel a digitális fényképészek a Microsoft Windows-on futó programot fényképeik egyszerű rendezéséhez, a leggyakoribb fényképészeti problémák javításához és még változatosabb üdvözlőlapok, fényképes könyvek, naptárak és diabemutatók készítéséhez használhatják. Új opciók támogatják a képek megosztását mobiltelefonokon, Palm OS kéziszámítógépeken és TiVo Series2 digitális videomagnókon.

Fejlettebb kereső és javító szolgáltatások

Az Adobe Photoshop Album 2.0 tágabb lehetőségeket biztosít a fényképek rendezéséhez és megtalálásához. A népszerű naptárnézet szolgáltatás jelentős továbbfejlesztése révén a felhasználók a fényképeket éves, napi vagy havi nézetben is megtekinthetik. A ˝Kollekció˝ egy másik olyan szolgáltatás, amely adott fényképsorozatok, például egy párizsi út, egy születésnapi buli vagy egy állatkerti séta iratrendezőjéül szolgál. A kollekciókat könnyen osztályozhatjuk, átrendezhetjük és egy dobással azonnali diabemutatót vagy album nézetet rögtönözve megoszthatjuk a barátokkal és a családdal. Az Adobe Photoshop Album 2.0 egyszerű, de elegáns indexelő-rendszerének segítségével a felhasználók percek alatt kereszthivatkozásokkal láthatják el a kollekciót.

Egyszerűen lehet a fényképeken javítani az egykattintásos javítással, illetve több fénykép egy menetben történő automatikus javításával, a megvilágítás, a szín vagy a homályos fényképek korrekciójával. Az egykattintásos vörösszem korrekció is nagy segítséget nyújthat.

Megosztás bárkivel és bárhol

Az Adobe Photoshop Album 2.0 a felhasználók számára lehetőségeket biztosít, hogy fényképeiket Adobe Reader és TiVo digitális videomagnó segítségével mobiltelefonokon és Palm OS kéziszámítógépeken megosszák. A TiVo Home Media Option programjával a fogyasztók a Photoshop Album 2.0-ban kiválaszthatják a képeket, és azokat diabemutatóként tekinthetik meg digitális videomagnójukon.

Az Adobe Photoshop Album 2.0 professzionálisan kidolgozott új üdvözlőlap sablon gyűjteménnyel kerül forgalomba, többek között gyermekáldás, Bálint nap, karácsony, újév és születésnap alkalmára való grafikai motívumokkal. Elektronikus levelekhez, naptárakhoz és kötött fényképalbumokhoz, internetes képtárakhoz és diabemutatókhoz speciális sablonok kínálnak zenei aláfestést és átúszó effektusokat.

Bővülő Photoshop Album termékcsalád

Ezzel az új változattal a kibővülő Photoshop Album termékcsalád a digitális fényképészek széles táborának változatos igényeit is kielégíti. A család tagja most:
– Adobe Photoshop Album Starter Edition, amely már ingyenesen letölthető; a Starter Edition a Photoshop Album 2.0 könnyített változata a digitális fényképek rendezéséhez, javításához és megosztásához szükséges legegyszerűbb eszközökkel.
– Adobe Photoshop Elements 2.0 és Adobe Photoshop Album 2.0 két termék párosítása egyetlen termékcsomagban, mely bonyolultabb fényképszerkesztési beavatkozásokhoz, így például restauráláshoz, színkorrekcióhoz, feliratozáshoz, és egyebekhez szolgál

Photoshop Album 2.0 árak és beszerzési lehetőségek

Az Adobe Photoshop Album 2.0 Microsoft Windows 2000, Windows Millennium Edition vagy Windows XP környezethez 13 ezer forintos kalkulált fogyasztói áron lesz kapható. Az Adobe Photoshop Elements 2.0 és az Adobe Photoshop Album 2.0 termék ajánlott ára 21 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés