Connect with us

technokrata

Új vezérigazgató az Axelero élén

Laptop

Új vezérigazgató az Axelero élén

A Matáv közleménye szerint a távozó vezető munkája során teljesítette azokat az elvárásokat, amelyeket a szerződésben vállalt, akkor mégis miért kellett mennie?

2003. október 31-ével távozik az Axelero Internet éléről Drajkó László, a vállalat vezérigazgatója. A Matáv közleménye szerint a távozó vezető munkája során teljesítette azokat az elvárásokat, amelyeket a szerződésben vállalt, a piaci elvárásoknak megfelelő Internetvállalatot hozott létre. Az Axelero ma jól pozícionált cég a piacon, márkája, termékei közismertek és keresettek.

“Számomra rendkívüli lehetőség volt az ´Internetvállalat´ felépítése. Az Axelero ma ügyfélorientált, piacvezető szolgáltató. A cég szervezetében minden tudás megvan ahhoz, hogy sikerre vigye az Internet elterjesztésének ügyét Magyarországon.” – mondta a leköszönő vezérigazgató.

A Terminal a távozással kapcsolatban megtudta: Drajkó Lászlónak 2003. október 31-én lejár a vállalattal kötött szerződése. Ez a dátum lehetőséget adott arra, hogy az Axeleroval közösen eldöntsék: kívánják-e a továbbiakban együtt folytatni a munkát. Az eredmény: az Axelero Rt. vezérigazgatói posztját 2003. november 1-jétől Simó György, a jelenlegi általános vezérigazgató-helyettes tölti be.

Simó György (36 éves) szociológus végzettségű. 1991 óta folyamatosan tevékenykedik a média, televíziózás, a rádiózás, a sajtó területén. Dolgozott szerkesztő műsorvezetőként, ügyvivőként, rovatvezetőként, egy évig New York-i tudósítóként. 1999-től a Matávnet Kft. programigazgatója. Kezdettől részt vesz a Matáv Csoport Internet üzlet kiterjesztésében és irányításában. 2001 decemberétől a média üzletágért, a stratégiáért és a kommunikációért felelős általános vezérigazgató-helyettes. 2002 júliusától tagja az Axelero Rt. Igazgatóságának. A Fókuszonline Rt. Igazgatóságának elnöke.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin