Connect with us

technokrata

Novell Kisvállalati Csomag 6

Laptop

Novell Kisvállalati Csomag 6

A Novell Kisvállalati Csomag 6 a Novell legfrissebb, kifejezetten a kisvállalati piachoz kialakított termékcsomagja.

A „csomagok csomagja” szoftvereszközök egy teljes funkciókörű összeállítása, amelyekkel hatékonyabban szervezhetők a meglévő üzleti folyamatok, és amely segít az internetes terjeszkedésben. A Novell Kisvállalati Csomag 6 maximálisan megfelel a piac elvárásainak: költséghatékony, gyors és hatékony Internet-kapcsolatot és belső hálózati funkciókat kínál.

A termék legfontosabb jellemzői

– egyszerű hálózatfelügyelet
– hatékony eszközök a kommunikáció javításához és az üzlet szervezéséhez
– egyszerű Internet-kapcsolat
– kiváló megbízhatóság és teljesítmény
– rugalmas ár- és licencrendszer

Megbízható teljesítmény

A Novell Kisvállalati Csomag 6 a NetWare-re épül. A hagyományos stabilitás egy felügyelhető, megjósolható viselkedésű hálózatot eredményez, nemkülönben mérsékeltebb kiadásokat a technológia terén. Mindig és mindenütt kihasználhatók a megbízható, kiforrott hálózati szolgáltatások előnyei, s kevesebb időt kell fordítani a hálózati problémák megoldására.

Egyszerű hálózatkezelés

A Novell Kisvállalati Csomag része egy expressz és egy egyedi telepítőprogram – a felhasználó dönti el, hogy rugalmasságra vagy egyszerű használatra van szüksége. A felhasználók, nyomtatók és csoportok felvétele egyszerű, ugyanis a hálózat eleve úgy készült, hogy a céggel együtt nőjön. A Novell Kisvállalati Csomaggal, amennyiben a felhasználó igényli, a viszonteladó képes távolról megvizsgálni és megjavítani a hálózatot (a legtöbb probléma azonosítható és megoldható anélkül, hogy ki kellene szállni az adott céghez). Mindennek eredménye egy gyorsabb, olcsóbb szerviz- és tanácsadási szolgáltatás, valamint egy olyan, megelőző jellegű hálózatfelügyelet, amely megszünteti a kis problémákat, még mielőtt azok nagyokká válhatnának.

Eszközök az üzlet szervezéséhez

A GroupWise 6 segít az idő és az üzlet szervezésében. A cég minden alkalmazottja használhatja e-mailjei, találkozói, feladatai, dokumentumai és feljegyzései egyetlen központi helyen való tárolásához és kezeléséhez. Átfogó munkacsoportos környezetet biztosít mindenféle dokumentum – szövegek, táblázatok, e-mail vagy akár képek – megosztásához és kezeléséhez. Elérhető a Weben keresztül is.

Gyors és egyszerű Internet-kapcsolat

A Novell Internet Connection Expert (NICE) használatával az Internet-kapcsolat kiépítése gyors és egyszerű. A NICE egy grafikus felületű varázsló, amely a rendszergazda PC-jén fut és segít az Internet-kapcsolat összes tevékenységében. Az alapkonfiguráció ideális béreltvonali, behívásos, modemes, vagy ISDN/DSL/kábelmodemes kapcsolatokhoz.
– Apache webszerverrel – az Internet legelterjedtebb webkiszolgálójával – saját, nagyteljesítményű, biztonságos és hatékony webhely alakítható ki a szerveren
– a Novell Bordermanager egy felügyeleti és integrációs eszköz, amely az Internet és a vásárló belső hálózata közötti határon működik (részei: tűzfal, proxy, gyorsítótár (cache), távoli hitelesítés és virtuális magánhálózat – VPN)

Egyszerű, gazdaságos növekedés

A Novell Kisvállalati Csomag maximum 50 egyidejű felhasználót és több szervert is képes kezelni. A felhasználók és szerverek száma tetszés szerinti tempóban növelhető, akár egyesével is. A rugalmas árrendszer révén a hálózat a céggel együtt növelhető. S ha a cég 50 felhasználó fölé növekedne, a Novell egyszerű átállást kínál a NetWare 6.5-re, a közepes és nagyvállalatok számára kínált vezető hálózati szoftverére.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle