Connect with us

Hirdetés

technokrata

Amilo D 1840 – mint a moziban

Laptop

Amilo D 1840 – mint a moziban

A Fujitsu Siemens új, magánfelhasználóknak szánt noteszgépet mutatott be, a Pentium 4 processzorral ellátott Amilo D 1840 széles képernyővel és felső kategóriás filmlejátszási és -szerkesztési multimédiás képességekkel bír.

Az extraszéles képernyővel ellátott, vékony Amilo D 1840 noteszgép valódi házimoziként funkcionál: 1280×800 képpontos WXGA felbontásánál fogva ideálisan használható 16:9 képarányú szélesvásznú filmek lejátszására. A 128 MB maximum videomemóriával ellátott Ati Mobility Radeon 9600 grafikus lapkakészlet kiváló képminőséget és valósághű háromdimenziós effektusokat biztosít. Az új Amilo D-vel megvalósítható képmoduláció 18-ról 24 bitre növeli az LCD-panel színreprodukciós képességét, tovább fokozva ezzel a filmlejátszás nyújtotta élményt. A Pentium 4 processzor 3,2 GHz-es maximum órajele játékfuttatás és üzleti célú használat esetén is csúcsteljesítményt garantál. Az új noteszgép a párhuzamos alkalmazásfuttatáskor tapasztalt teljesítményt és sebességet növelő hyper-threading technológiát is támogatja.

Az Amilo D 1840 combo CD RW/DVD vagy DVD+R/+RW írójának köszönhetően a beérkező adatok és multimédiás anyagok mindig a megfelelő lemezre kerülhetnek. A széles körű csatlakoztathatóságról integrált LAN, modem, infravörös és firewire interfész, három USB 2.0 port és opcionálisan beépíthető Wireless LAN modul gondoskodik. A felhasználót a noteszgép zaja sem zavarja filmnézés közben: a hatékony energiagazdálkodás csökkenti a hőtermelést és ezzel együtt a ventillátorhasználatot is. A gép kombinált Memory Stick/Secure Digital/MultiMediaCard fogadónyílása közvetlenül képes olvasni a digitális fényképezőgépek, kamkorderek és mobiltelefonok kártyájának adatait.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés