Connect with us

technokrata

3.500 desktop és 600 noteszgép közintézményeknek

Laptop

3.500 desktop és 600 noteszgép közintézményeknek

A Fujitsu Siemens Computers Kft. és üzleti partnerei továbbra is meghatározó szerepet kívánnak betölteni és felvállalni az informatikai kormányzat stratégiai elképzeléseinek megvalósításában, az információs társadalom továbbfejlesztésében.

A magyar közintézmények összesen több mint 4.000 Fujitsu Siemens számítógépet rendeltek az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által meghirdetett IHM-ITP 1-5 pályázati program keretén belül. A program lehetőséget kínált a forráshiányos közintézmények számára IT-infrastruktúrájuk modernizálására és a 2004-es Európai Uniós csatlakozás követelményeinek mielőbbi teljesítésére.

A minisztérium által meghirdetett pályázat eszközbeszerzésének bonyolítása egy online katalógus létrehozásával történt, amelyből a magyar múzeumok, könyvtárak, önkormányzatok, oktatási és egyéb intézmények kiválaszthatták az igényeiknek, elképzelésüknek legjobban megfelelő, megrendelni kívánt eszközöket. A Fujitsu Siemens Computers már két korábbi hasonló pályázaton is jól szerepelt, így eddig több száz közintézmény juthatott kedvező feltételekkel a vállalat magas színvonalú termékeihez. A legutóbbi pályázat kapcsán a Fujitsu Siemens Computers a projekt teljes mennyiségének 30%-át szállította, amellyel újabb 4.100 eszköz értékesítésére került sor. Az értékesített eszközök jelentős része, mintegy 3.500 darab PC, és 600 darab noteszgép.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium több olyan pályázatot is meghirdetett, melynek keretében magyar közintézmények IT infrastruktúrájának korszerűsítésére nyílt lehetőség és amelyeken a Fujitsu Siemens Computers immár hagyományosan jól szerepel. A kiváló eredmények a cég kedvező ár/teljesítmény mutatókkal rendelkező, magas színvonalú termékeinek, illetve megbízható, országos lefedést biztosító partneri hálózatának köszönhetőek.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle