Connect with us

technokrata

Új monitor és lézernyomtató a Samsungtól

Laptop

Új monitor és lézernyomtató a Samsungtól

A Samsung a mai napon a DigitAll Inspiration 2003 kiállításon bemutatta az iparág első 40 colos, SyncMaster 403T típusú TFT-LCD monitorát és a CLP-500 színes lézernyomtatót.

Ezek az eszközök azok számára készültek, akik a tökéletes képminőséget igénylő kiváló grafikus megjelenítést, digitális jelfeldolgozó és bemutató eszközöket használnak. A 403T típus vékony kialakítású és a SAMSUNG saját szabadalmaztatott Patterned Vertical Alignment (PVA) technológiáját alkalmazza a minden irányban 170 fokos látószög eléréséhez. A HD osztályú 1280×768 képfelbontású képernyő nagyon magas szintű – 500 cd/m2-es – fényerőt, valamint hihetetlenül tiszta és borotvaéles képet biztosító 600:1 kontrasztarányt kínál, támogatva az éles, kontrasztos képmegjelenítést még erős fény mellett is. A kivételes, 60.000 órás élettartam, az alacsony energiafelhasználás (220 W) és a gyakorlatilag zajmentes (0 db) működés alkotja a 40 hüvelykes képernyő kiemelkedő jellemzőinek összességét. A könnyű telepítéshez és az optimális konfigurációhoz a 403T beépített Plug and Play funkciót tartalmaz, amely megfelel a Video Electronics Standards Association (VESA) Display Data Channel (DDC) 1/2B szabványnak. A készülékhez egy olyan kiegészítő is tartozik, mellyel a falra rögzíthető.

A SAMSUNG bemutatja CLP-500 típusú színes lézernyomtatóját is, mely a SOHO felhasználók körében tapasztalható, színes lézernyomtatók iránti növekvő igényt elégíti ki. Kategóriájában ez az egyik legjobb eszköz a percenkénti 21 fekete-fehér vagy 5 színes lapos nyomtatási sebességgel. A CLP-500 az opcionális papírtálcával egyszerre 850 lap kezelésére képes. Az USB 2.0 csatlakozó és a 160 MB-ig bővíthető beépített memória biztosítja még a legnehezebb nyomtatási feladatok azonnali kezelését is.

A CLP-500 használata nagyon egyszerű. A beépített LCD monitor, a gyors tonercserét támogató kialakítás és az egy gombnyomással bekapcsolható kétoldalas nyomtatás funkció teszi ezt az eszközt ideális választássá az igényes üzleti környezet számára. Az opcionális 802.11b és Ethernet hálózati, valamint a beépített párhuzamos csatlakozóval a CLP-500 gyakorlatilag minden hálózaton képes működni.

A nyomtató nemcsak felhasználóbarát, hanem hihetetlenül csendes is. A CLP-500 48 dB-es zajszintje segíti a nyugodt munkakörnyezet kialakítását. Végül, de nem utolsó sorban a CLP-500 kategóriájában az egyik leggazdaságosabb modell. A teljes működési költség fekete-fehér nyomtatásnál csak 2,09 cent, a színesnél pedig 11,26 cent laponként.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp