Connect with us

technokrata

Ismét jól működik a Mac OS X

Laptop

Ismét jól működik a Mac OS X

Egy korábbi hibás frissítés miatt az Apple operációs rendszerének hálózatkezelési gondja akadt, ám most kiadtak egy új patch-et, ami orvosolja a problémát.

Korábban beszámoltunk róla, hogy egy szeptemberi upgrade telepítésével egyes Macintosh-oknak problémája támadt az Ethernet hálózatok kezelésével. ˝Ideiglenesen megszüntettük a Mac OS X 10.2.8-as szoftverfrissítés elérhetőségét; addig, amíg megoldjuk a felmerült Ethernet hálózati problémát a Power Mac G4 asztali rendszereken.˝ – nyilatkozott akkor a vállalat egy szóvivője.

Még a múlthét pénteken letölthetővé tette az Apple Computer legújabb operációs rendszerének, a Mac OS X-nek legújabb frissítését. Ennek révén a 450 és 500 MHz-es, kétprocesszoros Power Mac G4 rendszerek, melyeknél korábban felmerült a hiba, ismét gond nélkül kezelik az Ethernet hálózatokat. A frissítés újdonságokat is hozott magával, például a PowerBook notebookok akkumulátor-töltöttségének kijelzését szolgálni hivatott funkció pontosabban képes megmutatni, mennyi ideig lehet még használni a hordozható számítógépet.

Az Apple azon felhasználók számára is javasolja az újabb frissítés telepítését, akik már korábban installálták a 10.2.8-as változatot. Minden valószínűség szerint egyébként ez lesz az utolsó kiadása a Jaguárnak, hiszen egyes értesülések szerint a Párduc kódnevű Mac OS X már készen van, s csak a sokszorosításra várakozik.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp