Connect with us

technokrata

A Creative bemutatta a Sound Blaster Audigy LS hangkártyát

Laptop

A Creative bemutatta a Sound Blaster Audigy LS hangkártyát

Az új Sound Blaster Audigy LS a 24 bites felbontású, 96kHz mintavételezésű felvétel és lejátszás lehetőségét 5.1 csatornás térbeli hangzással ötvözve nyújt teljesítménybeli ugrást a PC alapú szórakoztatáshoz.

A Sound Blaster Audigy LS mind az analóg, mind a digitális hangszórórendszerekkel kompatibilis, így nagy hanghűséget biztosító 24 bites felbontású, 96 kHz mintavételezésű felvételre és lejátszásra képes, akár 100 dB-es jel-zaj viszony mellett, ezen túlmenően 5.1 csatornás hangzásával elképesztő élményt nyújt PC alapú szórakoztató rendszerben használva.

˝Ez a kártya a megoldás azokra a hangminőségbeli problémákra, amelyek a legtöbb PC vásárlót érintik˝ – magyarázta Darragh O´Toole, a Creative hangtechnikai termékek európai termékmenedzsere. ˝Sok gépet adnak el általános, olcsó hangrendszerrel, melyek nem nyújtanak jó teljesítményt, és csalódást okoznak a vásárlónak, akik élvezni szeretnék a zenét, játékokat. A Sound Blaster Audigy LS nagyon jó érték alternatívát jelent, és az alapját képező Audigy processzor biztosítja a valóban meggyőző teljesítményt˝.

A Sound Blaster Audigy LS támogatja a Dolby Digital EX és az EAX 3.0 Advanced HD szabványokat, így biztosítva a jó minőségű, körülölelő hanghatásokat játékokban és filmekben, és a kiváló MP3 és CD lejátszást. A CMSS eszköz a sztereo tartalmat alakítja 5.1 csatornássá. Ezen kívül a Creative MediaSource átfogó szoftvercsomagot is szállítják mellé, amely megkönnyíti a felhasználók számára MP3 anyagok feldolgozását, saját zenei könyvtáraik létrehozását, karbantartását, valamint a CD írást.

˝Ez az ideális hangkártya azoknak a számítógép-felhasználóknak, akik igazán jó 5.1 csatornás térbeli hangzásra szeretnének váltani zenében, játékokban és filmekben˝ – teszi hozzá. ˝Valósághű és teljesen körülölelő térbeli hangzást nyújt, míg kimenetének tisztasága, részletessége a legjobb megoldássá teszi azon felhasználók számára, akik számítógépük hangzásának igazi fejlesztését keresik˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle