Connect with us

Hirdetés

technokrata

Különleges, nyolcfestékes nyomtatási technológia a HP-től

Laptop

Különleges, nyolcfestékes nyomtatási technológia a HP-től

A HP prémium kategóriájú, új nyomtatója a még szélesebb színválasztékot biztosító HP Photoret Pro precíziós technológiát alkalmazza.

A HP Photosmart 7960 a HP Photoret Pro precíziós technológiát alkalmazza. A nyolcfestékes nyomtatást illetve maximum 4800 optimalizált DPI felbontást nyújtó eljárás egyedülálló minőségű végeredményt garantál. A semleges szürke árnyalatokat és a fényes fotófeketét is magában foglalja a széles színskála. Az új HP 59 szürke fotó tintapatron két szürke színárnyalatot és egy új, különleges összetételű fotófekete tintát tartalmaz. A HP 58 fotópatronnal és a HP 57 háromszínű patronnal együtt használva az új HP 59 szürke fotópatron nyolcra növeli a nyomtatás során felhasználható színek számát. A csomagban szállított HP 56 fekete patronnal éles fekete szövegnyomatok és egyéb dokumentumok készíthetők normál papírra. A nyolcfestékes nyomtatás mellett a HP Photoret Pro precíziós technológia simább színátmeneteket biztosít az egyes tónusok között, és szinte teljesen eltünteti a képek szemcsésségét.

A HP Photosmart 7960 felhasználói közvetlenül – PC közbeiktatása nélkül – nyomtathatják ki digitális fényképezőgépük felvételeit. A fotókat a printer Compact Flash, MultiMedia, Secure Digital, Smart Media, Sony Memory Stick és xD-Picture Card formátumokat befogadó memóriakártya-csatlakozónyílásán keresztül tudják a rendszerbe olvasni. A 6,3 cm képátlójú színes LCD-kijelző funkcióit használva nyomtatás előtt egyszerűen megtekinthetők, szerkeszthetők és vörösszem-mentesíthetők a felvételek.

Ha gyors nyomtatásra van szükség, a felhasználó a fotók bélyegméretű miniatűrjeit tartalmazó megrendelőlap (HP Photo Proof Sheet) segítségével tekintheti át, választhatja ki és készítheti el a kívánt papírképeket. A felhasználónak mindössze be kell helyeznie digitális memóriakártyáját a nyomtató megfelelő nyílásába, és ki kell választania a ˝HP Photo Proof Sheet˝ funkciót az eszköz vezérlőpaneljén. A gép azonnal kinyomtatja a kártyán található kockák miniatűrjeit ábrázoló megrendelőlapot. A fotók kiválasztásához a felhasználónak be kell satíroznia a kockák mellett található oválisokat, majd vissza kell töltenie a megrendelőlapot a nyomtatóba. Az eszköz azonnal beolvassa és végrehajtja a feladatot.

A felhasználó teljesen szegély nélküli fotókat nyomtathat (21×30 cm-es méretig), montázsba rendezheti kedvenc videoklipjei kimerevített állóképeit, vagy a ˝Print New Photos˝ gomb megnyomásával automatikusan kinyomtathatja a digitális fényképezőgépével az utolsó nyomtatás óta készített felvételeket. A HP Photosmart 7960 printerrel készített digitális képek kétszer olyan hosszú ideig ellenállnak a fakító környezeti hatásoknak, mint a hagyományos fotók többsége.

Normál dokumentumok és minőségi fotók nyomtatásakor a HP Photosmart 7960 huszonegy lézerminőségű fekete, vagy 16 színes oldalt készít el percenként. Egy színes, 10×15 cm-es fotó előállításához pedig mindössze 36 másodpercre van szüksége. A külön megvásárolható, opcionális kétoldalas nyomtatási kiegészítő telepítése esetén a HP Photosmart 7960 felhasználója kétoldalas dokumentumokat is nyomtathat.

A HP Photosmart 7960 nyomtatóval együtt szállított HP Fotó és Kép programcsomaggala felhasználó albumoldalakat készíthet fotói egyszerűbb megosztása vagy archiválása érdekében. A HP Emléklemez készítő alkalmazással pedig akár zenei aláfestéssel ellátott, digitális diavetítést is rendezhet kedvenc képeiből.

A PC- és Mac-rendszerű számítógépekkel egyaránt kompatibilis HP Photosmart 7960 ez év szeptemberében került az üzletekbe, 399 euró ajánlott végfelhasználói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés