Connect with us

technokrata

HP Photosmart 7760 – emberöltőig változatlan fotóminőség

Laptop

HP Photosmart 7760 – emberöltőig változatlan fotóminőség

A HP 7760-os nyomtatója valósághű, fotóminőségű nyomatok készítésére képes.

Beépített 4,6 cm képátlójú LCD-je és a Compact Flash, Smart Media, Secure Digital, MultiMedia, Sony Memory Stick és xD memóriakártyákat befogadó csatlakozónyílása végett nyomtató számítógép közbeiktatása nélkül is használható. A kártya behelyezését követően a felhasználónak csupán ki kell választania a kívánt képeket a kijelzőn, és már indíthatja is a nyomtatást. A HP Photosmart 7760 a készített mozgóképek kockáit is képes kimerevíteni, és állóképsorozatként kinyomtatni.

A HP navigációs megoldásával a felhasználó kilenc kockát jeleníthet meg egyszerre az LCD-n a nyomtatni kívánt képek kiválasztásakor. A nyomtatás elindítása előtt a képek újra megtekinthetők és szerkeszthetők – a nyomatok tökéletességéről a zoomolási és széllevágási lehetőség gondoskodik. A HP Photoret IV precíziós technológiával és 4800 optimalizált DPI maximum felbontással rendelkezik. Az így nyomtatott digitális fotók több mint 70 évig képesek ellenállni a környezeti tényezők fakító hatásának.

A HP Photosmart 7760 két papírtálcát használ, így a felhasználó klasszikus, szegélymentes, 10×15 cm-es fotókat és A4-es nyomatokat is készíthet. Az új Photo Proof Sheet funkcióval kinyomtatott ˝megrendelőlapon˝ a képek bélyegméretű miniatűrjeiből – számítógép igénybevétele nélkül – választhatók ki a nyomtatásra szánt felvételek. A digitális memóriakártya nyomtatóba helyezését követően a HP Photo Proof Sheet funkció a vezérlőpanelen aktiválható. A kinyomtatott megrendelőlap a kártyán található összes kép bélyegméretű miniatűrjét tartalmazza. Miután besatírozta a kívánt kockák mellett található karikákat, a felhasználónak vissza kell töltenie az oldalt a nyomtatóba – amely automatikusan beolvassa és teljesíti a rendelést.

Opcionális kétoldalas nyomtatási kiegészítő telepítése esetén az eszköz a duplex-nyomtatást is támogatja. A HP Photosmart 7760 felhasználói a standard HP 58-as háromszínű patront kicserélhetik a szövegnyomtatáshoz ideális HP 56 fekete, vagy a tökéletes fekete-fehér nyomatok készítéséhez kifejlesztett HP 59 szürke fotópatronra.

A HP Photosmart 7760 ajánlott végfelhasználói ára 199 euró.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp