Connect with us

technokrata

HP Photosmart 7260 – egyszerű fotónyomtatás megfizethető áron

Laptop

HP Photosmart 7260 – egyszerű fotónyomtatás megfizethető áron

Fotóminőséget ígér a HP új nyomtatója, elérhető áron.

A HP új, Photosmart 7260 fotónyomtatójának két új gombja révén a felhasználó egyszerűen eldöntheti, hogy különálló (A4-es vagy szegély nélküli 10×15 cm-es) fotókat vagy kollázst szeretne nyomtatni. Egy harmadik gomb automatikusan Mac- vagy PC-rendszerű számítógépre tölti a nyomtatóba helyezett memóriakártya tartalmát. A felső fedél alatt kivehető fotótálcát is tartalmazó, kompakt HP Photosmart 7260 elegáns megjelenését a platinaszínű borítás teszi teljessé.

A fotók közvetlenül – azaz számítógép közbeiktatása nélkül is – kinyomtathatók. Az eszköz kártyaolvasó-nyílása a Compact Flash, MultiMedia, Secure Digital, Smart Media, Sony Memory Stick és xD-Picture Card formátumokat fogadja be. A hatfestékes nyomtatást és 4800 optimalizált DPI felbontást nyújtó Photoret IV precíziós technológiával az új fotónyomtató gazdag színhatású, valósághű képeket készít.

A HP Photosmart 7260 tizenhat fekete-fehér vagy 12 színes oldalt nyomtat ki percenként. Nyomtatási beállításai automatikusan az optimális nyomatminőséghez igazodnak. A HP 56 fekete patron tárolására alkalmas különleges modulhely révén a felhasználó egyszerűen kicserélheti a standard HP 58 fotópatront, és éles fekete szöveget vagy egyéb dokumentumot nyomtathat normál papírra. A HP Photosmart 7260 ˝ink backup˝ üzemmódjával még akkor is be tudja fejezni az aktuális feladatot, ha az egyik patronból időközben kifogy a tinta.

Az új modell USB-csatlakozással is rendelkezik. Számítógépes kapcsolat létesítéséhez a hátoldalon, fényképezőgép és noteszgép csatlakoztatásához pedig elöl biztosít portokat. A HP Photosmart 7260 ajánlott végfelhasználói ára 99 euró.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp