Connect with us

technokrata

A Panasonic bemutatta a világ első MPEG2 SD kamkorderét, az SV-AV100-at

Laptop

A Panasonic bemutatta a világ első MPEG2 SD kamkorderét, az SV-AV100-at

Az AV100 a Panasonic D-snap termékcsaládjának egyik új tagja, ami ˝Fényképezd – Nézd – Élvezd˝ jelmondatával egy új életstílus koncepcióját kínálja.

Az adattárolóként SD Memory Card-ot alkalmazó D-snap termékcsalád egy új értékrendet képviselő, fejlett, hordozható AV termékek sorozata.

Az AV100 a világ legelső olyan kamkordere, amely MPEG2 formátumban tárolja el az adatokat egy SD Memory Card-ra. Ez az ultra-könnyű, ˝hitelkártya méretű˝ videokamera a világ legkisebb, és legkönnyebb készüléke, ideális arra, hogy egész nap készenlétben álljon a szeme elé kerülő jelenetek azonnali megörökítésére. Választhatja (a DVD video formátummal megegyező) MPEG2 formátumot a csúcsminőségű felvételekhez, illetve az MPEG4 formátumot a video email-ekhez, és az egyéb olyan alkalmazásokhoz, ahol a nagy tömörítés hasznos az alkalmazáshoz. Az alapvető kamkorder teljesítményt egy a Panasonic e.cam GS sorozatában már kipróbált, 10x-es optikai zoommal rendelkező, csúcsminőségű lencse technológia biztosítja. A memóriakártya számos kényelmi funkciói közé tartozik a lista szerinti lejátszás, a miniatűr képek alapján történő szerkesztés, és a véletlen törlés elleni védelem. A 2,5 col méretű, bármilyen szögben állítható LCD monitor a kényelmes megtekintés érdekében el is forgatható, lehetővé téve azt, hogy akár saját magáról is felvételeket készíthessen. A készülék JPEG formátumú állókép készítésre is alkalmas, ami különösen kényelmes a ˝memo-stílusú˝ felvételekhez.

A mellékelt AV bölcső AV kimenettel rendelkezik, ami lehetővé teszi azt, hogy a video felvételeket egy nagy képernyős TV készüléken is megtekinthesse. Mindemellett egy Panasonic DVD videofelvevő (DMR-E100H) segítségével a D-snap le tudja játszani a TV programokat, illetve az egyéb SD Memory Card-ra felvett videoműsorokat. Ez a kényelmes és mindennapos video felvételkészítést, illetve a hordozható videolejátszást lehetővé tevő új stílusú kommunikációs eszköz a Panasonic kínálata a hordozható digitális termékek egyre bővülő piaca számára.

Hitelkártya méretű videokamera
Ez az ultra-kompakt 33,2×89,8×64,9 milliméter, mindössze 156 gramm tömegű készülék egy bárhol, bármikor használható kamkorder. A mellékelt akkumulátorral kicsiny mérete ellenére is 1 óra folyamatos idejű felvételt készíthet.

MPEG2 Video felvétel, MPEG4 szintén lehetséges
Élvezze a csúcsminőségű MPEG2 felvételeket (DVD Video alkalmazásokhoz), míg az MPEG4 formátumot video email-ekhez. A mellékelt 512MB kapacitású SD Memory Card lehetővé teszi a hosszú felvételeket.

Csúcsminőségű kép
A kamera 800.000 pixel (teljes) felbontású CCD-je biztosítja a fantasztikus képminőséget, még a Szuper Képstabilizátor működtetése során is.

10x optikai zoom
Egy ultra-kompakt MPEG2 kamkorder, és még a 10X-es optikai zoomot is tudja! A távoli tárgyakat fantasztikus közelségbe hozza!

2.5 colos, szabad látószögű LCD kijelző
Az LCD kijelző a lejátszás és a felvétel készítése során elforgatható. A felvétel elkészülte után tegye az asztalra a készüléket, állítsa az LCD monitort megfelelő állásba, és adja át magát a felvétel élvezetének.

Könnyű visszanézés és szerkesztés
A miniatűr képek megjelenítése lehetővé teszi a kívánt jelenetek villámgyors elérését, míg a megjelenítés közben lehetséges szerkesztési funkciók könnyebbé teszik a törlést, lejátszási listák készítését, és számos egyéb funkciót.

AV bölcső mellékelve
A mellékelt AV bölcső AV kimenettel van ellátva, így egy TV készüléket is csatlakoztathat, ha a felvételeket nagy méretben szeretné megtekinteni. A kényelmes töltés érdekében tegye egyszerűen a csatlakozóba a kamerát.

USB csatlakozó a PC csatlakozáshoz
A memória kártyán tárolt videofelvételek és állóképek az USB csatlakozón keresztül nagy sebességgel átmásolhatók egy személyi számítógépre. Csatolja a felvételt e-mailhez, vagy töltse fel egy honlapra.

Állókép fényképezése
A JPEG állóképek (640 x 480 pixel) annyira kis méretű állományok, hogy azokat gond nélkül tárolhatja az SD Memory Card-on anélkül, hogy a tárkapacitás miatt kellene aggódnia.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle