Connect with us

technokrata

Tovább bővült a Clariion funkcionalitása

Laptop

Tovább bővült a Clariion funkcionalitása

A közepes méretű rendszerek piacán a tárolóeszközök felügyeletét leegyszerűsítő új szoftvertermékek és funkciók bejelentésével együtt az EMC lényeges mértékben továbbfejlesztette a Clariion hálózati tárolási platformhoz készített EMC Navisphere, az EMC SnapView és az EMC SAN Copy szoftveralkalmazásokat.

Felügyelet

„Menet közbeni” kapacitásbővítés – A Navisphere most már képes a tárolóeszköz-kötetek menet közbeni, dinamikus kibővítésére, így a Clariion alapú tárolási erőforrások kapacitás-kihasználtságának és teljesítményének megnövelésére. A Navisphere intuitív LUN Expansion Wizardjával (logikaiegységszám-bővítő varázslójával) a tárolóeszközök kötetei problémamentesen, megszakítás nélkül bővíthetők és felügyelhetők az alkalmazások igényeinek kielégítéséhez.

Mentés és helyreállítás

SnapView pillanatfelvétel visszagörgetés – A Clariion SnapView adott időpillanatbeli állapotot másoló szoftvere a fejlesztéseknek köszönhetően képes a SnapView-pillanatfelvételek azonnali visszaállítására is. Ez csökkenti a Clariion helyi replikáció költségeit, ugyanakkor felgyorsítja a lemez alapú helyreállítást. Az újítás révén a SnapView-vásárlók képesek azonnal visszaállítani nemcsak a SnapView Business Continuance Volume-okat (üzletmenet-folytonossági kötetek, BCV) hanem a SnapView-pillanatfelvételeket is, kiaknázva a BCV-ket a nagy I/O terhelések támogatására, a kapacitás pillanatfelvételeihez és a költségek csökkentéséhez.

SnapView Integration Module for Exchange (SIME) – Az új és egyedi EMC Proven Solution for Exchange a Microsoft és az EMC technológiáit integrálja az Exchange adatbázisok nem megszakító jellegű biztonsági mentésének és gyors visszaállításának egyszerűsítéséhez és automatizálásához. A SIME egy sor eljárást tartalmaz, amellyel egy adott időpillanatbeli másolatot készít az Exchange-adatbázisról anélkül, hogy az alkalmazást le kellene zárni vagy fel kellene függeszteni.

MirrorView – Az EMC Clariion üzletmenet-folytonossághoz szánt, távoli replikációs szoftvere 2004 első negyedévére egy aszinkron replikációs funkciót is tartalmazni fog. A jelenlegi szinkron funkciót kibővítő új lehetőség megfizethető árú, katasztrófákból nagy távolságról helyreállítási megoldást tesz lehetővé.

Konszolidáció

A SAN Copy nem EMC tárolóeszközöket is támogat – A nemrégiben bemutatott Clariion szoftvermegoldás, a SAN Copy most már kétirányú adatkapcsolatot biztosít az EMC és a HP StorageWorks lemeztömbök (MA8000, EMA12000 és az EMA16000) között. A SAN Copy egy megbízható, nagysebességű alkalmazás a nagytömegű adatátvitel automatizálásához a gazdagép vagy a LAN erőforrásainak elhasználása nélkül. Az új funkcióval az adatok is átvihetők a régebbi tárolóeszközökről az EMC Clariion CX sorozatú hálózati tárolási platformjaira. Az EMC SAN Copy 2003 negyedik negyedévére támogatni fogja az IBM, a Sun, a Hitachi Data Systems és más HP StorageWorks lemeztömböket is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek