Connect with us

Hirdetés

technokrata

New Media Expo 2003 Nemzetközi Szakkiállítás és Konferencia

Laptop

New Media Expo 2003 Nemzetközi Szakkiállítás és Konferencia

A nemzetközi rendezvények sora után hazánkban a negyedik alkalommal megrendezett New Media Expo 2003 várja az animáció, broadcast, film és interaktív médiafejlesztés iránt érdeklődőket.

Az idén közel 1500 látogatóra számító New Media Expo az elmúlt évek során a közép és kelet-európai régió legrangosabb ilyen jellegű szakmai találkozójává nőtte ki magát. Az október 30-án és 31-én megrendezendő kétnapos esemény számtalan érdekességet és újdonságot tartogat a szakmai látogatók és hobbisták számára egyaránt. A kora őszi időpont lehetővé teszi, hogy Európában az elsők között itt mutatkozzanak be a legfrissebb fejlesztések. A rendezvény nem titkolt célja, hogy egy újfajta kommunikáció alakuljon ki a felhasználók és a gyártók között, ezért a látogatók az előadások mellett a kiállítói területen személyesen is találkozhatnak a fejlesztők képviselőivel és, kipróbálhatják a legfrissebb technológiai újdonságokat.

A New Media Expo 2003 rendezvény kiállítói és előadói a legrangosabb európai és amerikai szoftver és hardver gyártók fejlesztői. A kiállítás legismertebb résztvevője a kanadai székhelyű Discreet, mely a legismertebb 3D animációs szoftver, a 3ds max 6-os verziója, valamint a Combustion 3 effekt környezet segítségével mutatja be, hogyan készülnek a legszínvonalasabb Hollywood-i filmtrükkök.

Az effektek és képfeldolgozás területéről az itthon is jól ismert Realviz és IS-Distribution termékeivel találkozhat a látogató. Hazánkban elsőként mutatkozik be a filmes szakma számára egzotikumának számító data conform és film master videó editáló és fényelő rendszer, az angliai nucoda inc.-től. A multimédia- és Internet-fejlesztők a Virtools 3D játék- és webfejlesztő megoldásával valamint a Toon Boom Technologies cell hagyományokon alapuló, flash kimenetű vektoros animációs szoftverével találkozhatnak. A tradicionális rajzfilm készítés rajongói számára a USAnimation szoftver magyarországi bemutatója kínál látványos pillanatokat.

Az Electronic Farm a hazánkban kevéssé ismert fogalom, a produkciós erőforrás kezelés szoftveres módját mutatja be a Farmers Wife termékén keresztül. Az NxN piacvezető termékével, a verziókontrollt és teljes körű hozzáférés felügyeletet biztosító az Alienbrain Studio-val jelentkezik. A szoftverek mellett természetesen a grafikai piacra szánt hardverek is bemutatkoznak, így a látogatók megismerhetik a 3Dlabs legendás Wildcat IV és VP architektúrájú grafikus kártyáit, a Wacom digitalizáló tábláit valamint a texasi Boxx Technologies extrém teljesítményű PC munkaállomásait.

A 2003-as rendezvény egyik újdonságának számít a hazai produkciós vállalkozásokkal közösen szervezett állásbörze, melyen a szakma iránt érdeklődő fiatalok a legfrissebb állásajánlatokból válogathatnak.

A tanulni vágyóknak is tartalmaz érdekességeket a rendezvény, hiszen jelen lesz Kelet-Európa legjelentősebb, nemzetközi tanúsítványokat biztosító animációs, film-effekt és multimédia oktatóintézete a Studio21 Training Center.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés